Cătălina Galer

Sunt un om care caută o mică rază de soare în orice context, oricât de nefericit ar fi. Cred că asta am făcut și prin campania „In Memoriam”, când treceam printr-o perioadă foarte grea. 

Îl pierdusem pe tata de aproape 4 luni și urma prima lui zi de naștere, în absența completă a lui. Nu știam cum să mă raportez la această zi și nici la noua mea viață, aceea cu un singur părinte. Mi-am adunat gândurile și m-am concentrat pe a face un lucru bun, care să conteze pentru cineva care este aici cu noi, dar, în același timp, onorându-i viața tatălui meu. Nimic nu te pregătește pentru pierderea unui părinte, indiferent la ce vârstă se întâmplă această despărțire. Eu am început să-mi vindec suferința prin binele pe care-l pot face celor din jurul meu. 

Cred că m-am bucurat de sprijinul, înțelegerea și susținerea atâtor oameni generoși pentru că obiectivul meu a avut în spate o poveste reală, plină de emoție, o suferință expusă public, o chestiune extrem de intimă pe care mulți oameni preferă să nu o discute.  

Am ales să ajut copiii pentru că am avut o copilărie frumoasă, iar tata mi-a oferit totul ca să pot fi fericită. Pentru mine, a fost cel mai bun și demn exemplu de urmat. Din păcate, viața ne-a separat pentru totdeauna, la o săptămână după ce am împlinit 29 de ani, iar acest lucru mă face să-mi doresc să ajut, să-l fac mândru de mine acolo sus, să-i respect și să-i apreciez memoria, să prețuiesc fiecare lecție de viață pe care am primit-o de la el.

Cătălina Galer are 30 de ani, iar anul trecut, în memoria tatălui ei, a ales să susțină Asociația Inima Copiilor. Află-i povestea pe www.galantom.ro și lasă oamenii buni să te inspire!

Cătălina este unul dintre oamenii de bine care au strâns fonduri pe Galantom pentru cauzele sociale în care cred. Le mulțumim tuturor și sperăm să te motiveze poveștile lor. Iar, cu ocazia GivingTuesday, te invităm și pe tine să-ți facem un Portret de Galantom, alături de fotograful Cristian Șuțu. Spune-ne ce faptă bună ai făcut în cursul anului sau ce vrei să faci în Săptămâna Generozității și înscrie-te în linkul de mai jos. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.