Claudiu Miu

Acum mai mulți ani m-am îmbolnăvit și m-am trezit imobilizat la pat. Printr-o minune, mi-am revenit și sunt foarte recunoscător tuturor celor care m-au îngrijit și au fost lângă mine în acea perioadă grea din viața mea. În timpul izolării, mi-am dat seama că o grămadă de alți oameni suferă poate și mai tare decât mine. Când m-am văzut acolo izolat, am avut o revelație și mi-am zis că dacă mă voi face bine, voi trăi pentru alții, să-i ajut pe alții să aibă o viață normală, chiar dacă au o dizabilitate.

Iar, cum pasiunea mea de-o viață a fost și este escalada și simțind pe pielea mea beneficiile acestui sport, am zis că vreau să implementez escalada ca terapie pentru persoanele cu dizabilități. Așa s-a născut „Climb Again”.

Ziua mea de naștere am ales să o dăruiesc copiilor cu dizabilități de la Climb Again, pentru că m-a marcat foarte tare realitatea și statistica. Faptul că 9/10 nevăzători nu ies singuri din casă, m-a făcut să vreau să-i aduc la lumină, sa fie văzuți și auziți, pentru că sunt atât de puternici și importanți pentru societatea noastră. Am fost plăcut surprins că oamenii au răspuns cu bucurie la această inițiativă și am văzut cum, mână de la mână, am strâns o sumă frumoasă împreună.

Claudiu Miu are 37 de ani, este antrenor și a ales să-și dăruiască ziua pentru a susține Asociația Club Sportiv Climb Again. Află-i povestea pe www.galantom.ro și lasă oamenii buni să te inspire!

Claudiu este unul dintre oamenii de bine care au strâns fonduri pe Galantom pentru cauzele sociale în care cred. Le mulțumim tuturor și sperăm să te motiveze poveștile lor. Iar, cu ocazia GivingTuesday, te invităm și pe tine să-ți facem un Portret de Galantom, alături de fotograful Cristian Șuțu. Spune-ne ce faptă bună ai făcut în cursul anului sau ce vrei să faci în Săptămâna Generozității și înscrie-te în linkul de mai jos. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.