Ce: Strângere de fonduri Cine: ONG Fundatia Maurer
Când: 03.12.2019 Unde: Satu Mare Satu Mare
Persoană de contact: Robert Maurer Telefon: 0744 513 525
Email: [email protected]

Fundația  Maurer a fost înființată în 1997 de către dl. Maurer Róbert, în primul rând pentru a desfășura activități în domeniul social, cum ar fi: îngrijire persoane vârstnice, ajutorarea familiilor provenite din categoriile defavorizate, ajutorarea persoanelor aflate în perioada postoperatorie, după operații suferite pe cord.

Pe tot teritoriul “Partium” desfășurăm activități de donație, donații constând în alimente, îmbrăcăminte, jucării, dulciuri.

De asemenea, în zonele unde nu există asistență medicală, cu titlu gratuit, facem măsurători de glicemie și tensiune arterială.

​​​​Fundația dispune și de o ambulanță cu care asigurăm, tot cu titlu gratuit, transportul pacienților, atât pe plan intern, cât și inafara granițelor tării. 

De Giving Tuesday, ajută-ne să cumpărăm o ambulanță și un defibrilator cardiac performant prin care să putem oferi șanse egale la sănătate și viață tuturor!  Ambulanța veche de care dispunem nu face față așa cum ne-am dori! Patul joacă la gropi sau la curbele mai abrupte, în plus ambulanței îi lipsesc aparaturi moderne care sunt esențiale pentru salvarea de vieți omenești! Ambulanța veche din dotare pe care am dori să o schimbăm cu o ambulanță performantă prin care să oferim condiții și transport mai sigur pentru toți cei care au nevoie! Pentru a cumpăra ambulanța avem nevoie de 20.000 EUR.

#puneinimă de GivingTuesday, pormovează campania noastră pe social media, donează și etichetează 5 prieteni pe care îi provoci să facă și ei la fel! Fiecare donație contează pentru noi!

DONEAZĂ ONLINE – CLICK AICI

DONEAZĂ PRIN VIRAMENT BANCAR:
Cont lei: RO60BTRL03101205K39281XX 
Cont USD: RO84BTRL03102205K39281XX 
Cont Euro: RO35BTRL03104205K39281XX 
Beneficiar Fundatia Maurer 
Banca Transilvania, Satu Mare, Romania 
SWIFT: BTRLRO22SMA