">

Săptămâna Generozității - Cu toții avem ceva de dat.

De GivingTuesday, oameni din întreaga lume sărbătoresc generozitatea. Planifică și tu o acțiune cu impact social pentru a face lumea un pic mai bună! Descoperă cum te poți implica alături de organizația din care faci parte sau individual și implică-te de Săptămâna Generozității și în fiecare zi!

Donează sânge!

La o singură donare, sângele colectat de la o persoană poate salva până la trei vieți. Este nevoie constantă de sânge, mai ales în această perioadă critică.

Descarcă aplicația Donorium și programează-te să donezi sânge la cel mai apropiat centru de transfuzii. Convinge-ți cât mai mulți prieteni să ți se alăture.

Poți organiza o zi de donare cu colegii din compania sau din organizația în care lucrezi.

Fă o donație în bani!

Intră pe Donează cu Pago și fă donații pentru o organizație care în fiecare zi face eforturi să îmbunătățească viețile oamenilor în domeniul sănătății, educației, social, artei, culturii și protecției mediului înconjurător. Doar prin solidaritate, responsabilitate și generozitate putem trece împreună, cu bine, peste această perioadă dificilă. Poți fi alături pe termen lung de cauza în care crezi alegând ca donația ta să fie recurentă.

Fă voluntariat!

Alege o organizație din localitatea în care locuiești, din alte colțuri ale țării sau din cele care se vor înscrie pe site . Contactează-i pe cei din echipa organizației și vezi cum poți ajuta. Sigur se va găsi ceva cu care să îi poți sprijini să își ducă misiunea mai departe.

În ultimii ani, au fost realizate mai multe studii care au demonstrat că oamenii care fac voluntariat sunt mai fericiți. De asemenea, incidența bolilor de inimă este mai mică la aceste persoane. Așa că, fă și tu voluntariat, fii generos și mai fericit!

Alege dintre inițiativele înscrie pe site-ul nostru sau

Dăruiește-ți ziua!

Intră pe dar.galantom.ro și donează-ți cadourile pentru o cauză. În loc de cadourile de Crăciun, ziua ta de naștere ori de nume, sau cu alte ocazii speciale din viața ta, roagă-ți prietenii să facă o donație către o cauză aproape de inima ta, prin platforma Galantom. Chiar dacă este mai dificil să vă reuniți offline, strânge-ți prietenii în online și sărbătoriți cu fapte bune și bucurie. Pentru că nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de sprijin.

Află mai multe despre cum te poți implica și în alte moduri!

Sunt multe alte moduri în care poți fii generos.
Inspiră-te din ideile propuse de noi sau vino cu propria inițiativă prin care să îi faci pe cei din jur sa fie generoși.

null
ONG-uri
Săptămâna Generozității este o ocazie de comunicare pentru a câștiga noi donatori și un început foarte bun pentru campania ta legată de sărbătorile de iarnă. Dacă dorești să mergi online cu proiectul tău, utilizează galantom.ro sau alte instrumente de strângerea de fonduri online.
Află cum te poți implica!
null
COMPANII ȘI INSTITUȚII
Consolidează spiritul de echipă prin susținerea unei cauze sociale organizația ta! Organizează o zi de voluntariat sau o campanie de donații pentru cauzele în care credeți sau pe care organizația ta le susține deja.
Află cum te poți implica!
null
OAMENI DE BINE
Implică-te împreună cu prietenii sau familia: donați timp sau bani pentru un proiect drag vouă. Organizați un târg de prăjituri, participați la un eveniment sportiv caritabil, donați-vă zilele de naștere sau de nume, sau colectați haine, alimente ori bani pentru cei în nevoie.
Află cum te poți implica!