">

Termene și condiții

Introducere

GivingTuesday este o mișcare globală care dorește să încurajeze faptele bune și implicarea socială. Obiectivul este de a dedica o zi pentru a sărbători în întreaga lume generozitatea.

Astfel, mișcarea GivingTuesday își propune să creeze un context în care organizații non-profit, companii, instituții și indivizi se alătură pentru a genera implicare socială în diverse forme precum donații, voluntariat, organizarea de evenimente și campanii cu impact social.  GivingTuesday se sărbătorește în fiecare an în ultima marți din luna noiembrie sau prima marți din luna decembrie.

Site-ul web saptamanagenerozitatii.ro este operat de Asociația Envision în calitate de Global Leader în cadrul mișcării GivingTuesday. Dacă decizi să continui navigarea pe acest site și utilizarea lui, trebuie să fii de acord cu termenii și condițiile de mai jos. Dacă nu ești de acord cu acestea, te rugăm să nu utilizezi acest site web.

Folosirea materialelor de pe pagină

Conținutul acestui site web este destinat oferirii de materiale informative și de promovare referitoare la mișcarea GivingTuesday la nivel global și în Romania.

Conținutul poate fi modificat fără o informare în prealabil. Utilizarea site-ului se poate face doar în scopuri non-comerciale. Este interzisă utilizarea paginii cu scop comercial, la fel și orice fel de utilizare care are caracter obscen, indecent sau care este interzisă prin lege. Utilizarea neautorizată a site-ului web se poate solda cu reclamații pentru daune și prejudicii și poate constitui un delict.

Schimbul de informații

Toate informațiile furnizate de tine către saptamanagenerozitatii.ro vor fi accesibile oricărei persoane care vizitează pagina, în afara de datele personale de identificare furnizate la înregistrarea organizației, a companiei, a instituției sau individuală. Datele cu caracter personal pot fi afișate, doar cu acordul utilizatorului, dacă acesta dorește să poată fi contactat de alți utilizatori care vad articolele postate pe site despre activitatea lui.

Proprietatea intelectuală

Acest site web conține materiale care sunt proprietatea Asociației Envision. Dreptul de proprietate se referă la elemente precum design grafic, texte, modul de prezentare, grafice, date și alte informații care se găsesc pe site-ul web. Acestea sunt protejate de drepturi de autor, mărci înregistrate și alte legi de proprietate intelectuală.

Asociația Envision are dreptul de a publica și prelucra toate materialele postate și încărcate de terți pe acest site web în vederea realizări scopului mișcării GivingTuesday.

Sigla GivingTuesday și conținutul disponibil pe site pot fi utilizate doar în scopul participării la campania GivingTuesday.

Asociația Envision își rezervă dreptul de a elimina sau de a bloca orice persoană fizica sau juridică de pe site din orice motiv, incluzând, dar fără a se limita la, folosirea logo-ului și a conținutului site-ului într-o manieră incompatibila cu misiunea GivingTuesday.

Reclamații privind încălcarea drepturilor de autor

În cazul în care considerați că anumite materiale din conținutul site-ului încalcă dreptul dumneavoastră de autor, vă rugăm să trimiteți o înștiințare pe e-mail la [email protected], oferind Asociației Envision următoarele informații, în vederea soluționării situației:

  • Menționarea clară a materialelor despre care se consideră că au fost încălcate drepturile de autor, precum și informații suficiente pentru a permite identificarea și localizarea acestora în site;
  • Dovada că dețineți dreptul de autor asupra materialelor respective;
  • În cazul în care sunteți autorizat pentru a acționa în numele proprietarului materialelor, dovada că sunteți autorizat în acest sens;
  • Informații suficiente pentru a permite Asociației Envision să vă contacteze: persoana de contact, numărul de telefon, adresa de e-mail.

Precizări și responsabilități legate de conținut

Utilizarea informațiilor disponibile pe site în orice scop este pe răspunderea utilizatorilor.

Asociația Envision caută să mențină informațiile actualizate și corecte, dar nu este responsabilă și nici nu poate oferi o garanție, expresă sau implicită, cu privire la caracterul complet, acuratețea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea în ceea ce privește site-ul sau informațiile, produsele, serviciile sau grafica conținute în site-ul web pentru orice scop.

Asociația Envision verifică pe cât posibil conținutul încărcat sau trimis pentru a fi încărcat pe site de terți, ori preluat de pe alte site-uri, dar nu este responsabilă de caracterul complet, acuratețea, veridicitatea, adecvarea acestor informații.

Asociația Envision nu este responsabilă pentru conținutul paginilor altor site-uri legate de site-ul saptamanagenerozitatii.ro. Conexiunea dumneavoastră cu orice pagini din afara site-ului sau cu alte site-uri legate de site-ul saptamanagenerozitatii.ro este pe propria dumneavoastră răspundere. Asociația Envision nu are control asupra naturii conținutului și disponibilității acestor site-uri. Sunteți singurul responsabil pentru a determina măsura în care puteți utiliza orice conținut de pe orice alt site pe care îl găsiți legat sau îl puteți lega de site-ul saptamanagenerozitatii.ro.

Alte precizări și responsabilități

Asociația Envision face toate eforturile pentru a menține disponibilitatea site-ului online, însa nu își asumă responsabilitatea pentru cazurile în care site-ul este temporar indisponibil din cauza unor probleme tehnice dincolo de controlul acesteia.

Asociația Envision nu are nici o răspundere pentru orice daune cauzate, direct sau indirect, dumneavoastră sau unei terțe parți ca urmare a utilizării acestui site web și a conținutului acestuia.

Asociația Envision nu colectează și nu distribuie bani în numele unor persoane fizice, organizații nonprofit sau ale oricărei alte organizații și nu face nici o reprezentare cu privire la facilitățile fiscale legate de donații, sponsorizări, redirecționarea impozitului pe venit etc. prin site-ul saptamanagenerozitatii.ro.

Modificarea condițiilor

Asociația Envision poate revizui conținutul acestor termeni și condiții în orice moment prin actualizarea site-ului web. Recomandăm să verificați periodic conținutul acestei secțiuni. Continuarea utilizării site-ului web după astfel de modificări reprezintă acceptul dumneavoastră privind noii termeni și condiții.