Ce: Strângere de fonduri Cine: ONG Ajungem Mari
Când: 1-5 mai 2020 Unde: Romania Romania
Persoană de contact: Iarina Taban Telefon: 0753.192.263
Email: [email protected]

Ne temem ca din cauza opririi multor activitati comerciale si a crizei economice, multe familii nu vor mai reusi sa le asigure copiilor lor conditiile decente de trai. Iar asta inseamna ca multi copii se vor afla in pericol de a fi separati de familie si institutionalizati in centre de urgenta si apoi in centre de plasament, ceea ce le va produce traume majore. Copiii trebuie sa creasca in familii si vrem sa ii ajutam sa treaca de aceasta criza cu bine.

In perioada urmatoare vom strange donatii pentru a le veni in ajutor cu pachete cu alimente, produse de igiena si materiale educative copiilor nostri din centrele de zi, centre care sunt acum inchise. In centrele de zi acesti copii vulnerabili din familii sarace veneau in fiecare zi inainte sau dupa scoala, primeau o masa calda si gustari, participau la activitati educative si primeau rechizite si alte ajutoare. Acum multe din aceste familii au ramas si fara venitul minim pe care il aveau si multi copii vor merge la culcare flamanzi.

Poti deveni si tu erou! CUM?

DONEAZA ONLINE PRIN GALANTOM AICI

DONA PRIN TRANSFER BANCAR:
Asociația Lindenfeld, CUI: 32059804, RO10 BACX 0000 0012 8851 7000.

STRANGE FONDURI PRIN GALANTOM (vezi mai jos pasii)

Pasii pentru a avea pagina ta de strangere de fonduri pentru Ajungem Mari prin Galantom:

  1. Te înscrii ca fundraiser pe platforma Galantom completând acest formular https://forms.gle/AXMHMabvWtgRfnnq9 si sa ne trimiti o poza cu tine pentru pagina de galantom la adresa de e-mail [email protected].
  2. Noi îți creăm o pagină pe platformă Galantom și îți trimitem link-ul ei și detalii pe e-mail
  3. Tu promovezi pagina în rândul prietenilor, colegilor și apropiaților care te vor susține cu donații online cu cardul, foarte simplu, pe platformă. 

Pentru detalii și mai multe informații ne poți contacta la [email protected].