Ce: Donații în produse Cine: ONG Asociația Emanoil
Când: 07.12.2020 - 13:00 Unde: Alba Iulia Alba
Persoană de contact: Slevaș Teofil Mihail Telefon: +40786585877
Email: [email protected]

Prin fondurile adunate în cadrul Asociației noastre, dorim să facem un gest către cei mai puțini norocoși ca noi.

În sensul acesta am primit o idee grozavă pe care vrem să o concretizăm înspre conștientizarea rolului important pe care-l avem în ajutorarea celorlalți, a efectelor grozave pe care le are „fapta bună” precum și înspre influențarea altor persoane să facă asemenea.

Vom mobiliza 5 voluntari Emanoil pentru a facilita distribuirea produsului cald care va consta în minim o supă caldă. Estimăm ca vom distribui aproximativ 40 de porții pentru beneficiarii din cadrul comunităților de rromi din Bărăbanț.

Prin această „activitate” dorim să sensibilizăm cât mai multă lume spre a oferi ajutor celor în nevoie și, indirect, dorim formarea tinerilor asociației noastre prin „propriul exemplu” și totodată contactul direct cu membrii comunității.

Astfel stimulăm generozitatea și milităm pentru prevenirea stereotipurilor și prejudecăților față de comunitățile rrome, creând și oportunitatea incluziunii sociale.

Dorim de asemenea să creăm un fond unde oamenii pot să doneze pentru a sprijini această inițiativă și, astfel, darurile să fie mai consistente și mai bogate.