Ce: Cine: Asociatia Niciodata Singur
Când: 28 noiembrie Unde:

Craciunul este inca la o luna distanta, dar ce moment poate fi mai bun decat #GivingTuesday pentru a incepe sa pregatim magia Sarbatorilor?

Cu ocazia primului Craciun al lui Ioan, fiul meu, am hotarat (impreuna) sa oferim celor 1000 de batrani sprijiniti de Asociatia Niciodata Singur-Prietenii Varstnicilor bucuria unui gand bun de Sarbatori. In aceasta saptamana a caritatii, vom lucra impreuna 1000 de braduti din hartie, care speram sa le aduca bunicilor care locuiesc singuri sau in camine de batrani, zambetul si speranta ca nu au fost uitati.

In plus, daca efortul nostru va inspira si vreti ca alaturi de mine si de Ioan sa trimiteti un gand bun varstnicilor singuri, puteti dona 1 leu/bradut, iar noi vom personaliza creatia cu numele vostru.
Donatiile stranse in contul meu : Anca Iosub RO64INGB0000999901159200, deschis la ING sau direct, cash, vor merge integral catre cativa batrani saraci din Braila pana la Craciun.

1000 de braduti se transforma de #GivingTuesday in 1000 de zambete ale batranilor singuri, iar primul Craciun al lui Ioan se transforma in dar pentru batranii saraci din Braila.

Persoana de contact:

Anca Ardeleanu
Facebook: ardeleanuanca