Ce: Strângere de fonduri Cine: ONG Asociația De-a Arhitectura împreună cu Fundația Comunitară Vâlcea
Când: 1-20 decembrie 2020 Unde: Online
Persoană de contact: Cristina Maria Miu Telefon: 0744700181
Email: [email protected]
În decembrie 2018, arh. Cristina-Maria Miu şi arh. Cornelia Gheorgişteanu, voluntare De-a arhitectura, au ajuns la Centrul de plasament „Casa Pinocchio” din Băbeni, judeţul Vâlcea, unde s-au împrietenit cu cei 19 copii cu vârste cuprinse între 10 şi 18 ani în cadrul atelierului de scenografie pe care l-au derulat. În lunile care s-au scurs, continuând întâlnirile cu cei mari și mai mici, cele două arhitecte și-au dorit să ducă la un alt nivel nevoile pe care le-au identificat în interacțiunea cu copiii.
 
Așa s-a născut ideea proiectului „Aripi în viitor” care a fost prezentat pe 7 februarie 2019 în cadrul evenimentului „Cercul Donatorilor Vâlceni – ediția I” organizat de Fundaţia Comunitară Vȃlcea la Nod makerspace în București. Donatorii prezenți au întâmpinat cu entuziasm ideea și, crezând în ea, au contribuit cu suma necesară implementării ei.
 
Acum, după un an tumultuos, pentru a rămâne prezenţi în viaţa copiilor de la „Casa Pinocchio” și pe viitor, avem nevoie de susținerea voastră ca să le oferim în continuare „Aripi în viitor”. Pentru că de aripi au nevoie micii noştri prieteni ca să pășească cu încredere în viitor. Au nevoie să capete încredere în ei, să-şi conștientizeze aptitudinile, să creadă că pot oferi ceva societăţii şi că societatea îi primește și îi acceptă cu încredere. Mai multe detalii despre activitățile desfășurate la „Casa Pinocchio” puteți să citiți aici.
 
Ce?
Vă invităm să luați parte la evenimentul online „Târg cu vânzare: Aripi în viitor” organizat de Asociația De-a Arhitectura în parteneriat cu Fundația Comunitară Vâlcea, cu lucrările realizate de copiii de la Centrul de plasament „Casa Pinocchio” din Băbeni, judeţul Vâlcea, și să achiziționați obiectele realizate de copii. Banii încasați vor fi folosiți în organizarea altei excursii/atelier pentru copii.
 
Cum?
Plata se face în contul RO25BACX0000000842075006 deschis la Unicredit Bank, sucursala Magheru. Cumpărătorii vor asigura plata transportului, iar colega noastră arh. Cristina-Maria Miu vă va trimite coletul prin curier. Fiecare lucrare are un cost de 75 lei + transport.
 
Când?
Târgul este deschis în perioada 1-20 decembrie 2020, pe Facebook, aici. Coletele vor fi trimise pe măsură ce sunt primite plățile.
 
Cine?
Oricine dorește să susțină proiectul „Aripi în viitor” și activitățile desfășurate de arh. Cristina-Maria Miu şi arh. Cornelia Gheorgişteanu cu copiii de la „Casa Pinocchio”.