Ce: Cine: ATCA
Când: noiembrie-decembrie 2017 Unde:

Viata este o calatorie frumoasa catre o destinatie necunoscuta, cu multe suisuri si coborasuri, cu momente de bucurie dar si cu momente in care ti-ai dori sa renunti. Si de multe ori suntem tentati sa facem asta, sa alegem calea mai usoara.

De multe ori ne gandim doar la noi si la ceea ce ne face pe noi fericiti.
Daca pentru o clipa ne scoatem pe noi din ecuatie si ne gandim si la binele celorlalti, totul se schimba. Si atunci ne vom simti cu adevarat impliniti.

In ultimii sapte ani am ales sa pun pasiunea mea pentru alergare in beneficiul unor oameni frumosi care fac bine altor oameni frumosi.

De #GivingTuesdayRo te invit sa fii partenerul meu de fapte bune si de alergare.

Cei 139 de copii cu autism din centrele ATCA au nevoie de ajutorul nostru. Doneaza ore de terapie, doneaza speranta!

Am strans in tot acest timp multe povesti frumoase despre alergare in conditii extreme, limite, durere, bucurie, fericire, pe care vreau sa le impartasesc cu voi. Si pentru ca intr-adevar calatoria conteaza mai mult decat destinatia, nu puteam alege o locatie mai potrivita decat Journey Pub.

Doneaza si vei primi o invitatie luni, 18 decembrie, incepand cu ora 19:30, la o calatorie in jurul lumii, la JourneyPub.

Daca esti cel mai generos donator te invit sa fii partenerul meu la un antrenament one to one.

Po?i afla de pe site-ul ATCA cum se deruleaza programul de terapie din Centrele ATCA: http://atca.ro/terapie/ si ce povesti frumoase sunt in spatele acestor mici eroi.

Milioane de oameni din toata lumea indiferent de etnie, religie, cultura, status social se alatura pentru a sprijini cauzele in care cred si comunitatile in care traiesc. Fiecare act de generozitate conteaza! 

DONEAZA PE GALANTOM AICI.

Iti multumesc!