Ce: Donații în produse Cine: Individuală Boomerang Bags Alba Iulia
Când: 9 Decembrie 2020, 11 AM Unde: Sibiu Sibiu

Comunitatea Boomerang Bags Alba Iulia, deși mică, își continuă cu pasiune munca începută anul trecut și își dorește să contribuie la reducerea poluării cu plastic și deșeuri textile, prin reciclarea materialelor și transformarea lor în plăsuțe reutilizabile.

Însă pe lângă aspectul ecologist al acestei mișcări de voluntariat, ne străduim să susținem și alte cauze cu ajutorul plăsuțelor noastre, așa că anul acesta în Săptămâna Generozității, pentru că iubim animalele și ne dorim ca ele să fie tratate cu grija și respectul binemeritate, vom dona 15 plăsuțe către Asociația Animal Life Sibiu care de ani de zile este o voce puternică pentru micile suflete, fiind activă în preluarea și îngrijirea animalelor fără stăpân, în campanii de sterilizare, în ajutarea proprietarilor cu posibilități financiare reduse, în educarea populației și multe altele.

Mai avem și o surpriză, ne-am abătut de la standard și am făcut și câteva eșarfe foarte drăguțe cu sigla Boomerang Bags pentru companionii noștri, așa că vă invităm să îi contactați pe cei de la Animal Life Sibiu dacă vă doriți și voi una sau o plăsuță și să îi ajutați ca ei la rândul lor să poată ajuta mai departe.

Considerăm că generozitatea, empatia, blândețea și compasiunea sunt valori care trebuie să ne ghideze viețile, și nu doar în ceea ce privește interacțiunea cu alți oameni, ci cu orice ființă de pe Pământ.

Iar în loc de încheiere, vă lăsăm 3 citate care nouă ne plac foarte mult. Gânduri bune!

“Până când nu își va extinde cercul compasiunii asupra a tot ceea ce este viu, omul nu își va găsi pacea.” –  Albert Schweitzer

“Întâi a fost nevoie ca omul să se civilizeze în relaţia sa cu alţi oameni. Acum este nevoie să se civilizeze în relaţia cu natura şi animalele.” – Victor Hugo

“Până când un om nu iubeşte un animal, o parte a sufletului sau rămâne nedeşteptată.” – Anatole France