Ce: Campanie de conștientizare, Donații în produse, Strângere de fonduri Cine: Grup de inițiativă Alexandra Herta
Când: 03.12.2019 Unde: Alba Iulia Alba

Câțiva entuziaști cred că pot să facă multe chiar și cu resurse limitate

Așa că, alăturându-se mișcării internaționale Boomerang Bags, care își dorește să contribuie la reducerea poluării cu plastic și deșeuri textile prin acțiuni ale comunităților locale, au început să facă plăsuțe din materiale reciclate și acum le donează pentru a susține diverse cauze.

De GivingTuesday vom dona 30 de plăsuțe către magazinul Flori de Mac Books&Coffee al Hospice Eliana din Alba Iulia, pentru ca aceștia să își poată susține activitatea în domeniul îngrijirilor paliative la domiciliu și nu numai.

Facem acest gest de generozitate pentru că ne dorim ca tot mai mulți pacienți să aibă acces la serviciile de care au nevoie, atunci când au nevoie.

Credem cu tărie că orice gest contează și sperăm că un mic gest de generozitate se poate propaga, ca o undă, la nesfârșit.

De GivingTuesday, fă o fapta bună! Vino în magazinul Flori de Mac Books&Coffee al Hospice Eliana din Alba Iulia și cumpără o plăsuță din materiale reciclate făcută și donată de noi.   Despre magazin, adresa și contact pe pagina lor de Facebook AICI.