Ce: Strângere de fonduri Cine: Love Bihor
Când: 03.11.2019 - 03.12.2019 Unde: Oradea Bihor
Persoană de contact: Georgeta Szabo Telefon: 0757 932 187
Email: [email protected]

Provocarea celor de 30 zile de renunțare pentru ceva mai bun, începând din 3 noiembrie pana în 3 decembrie pentru proiectele asociației Love Bihor (tabere pentru copii nevoiași, programe recreative pentru copii cu divizibilități, proiecte educaționale pentru copii marginalizați, proiecte de voluntariat și multe altele pe care le găsiți la noi pe pagină).

Acesta constă în renunțarea zilnică la câte ceva: un pachet de țigări, o ciocolată, o cafea, un suc, la orice consideră persoana că nu are nevoie în acea zi! Valoarea bunului se pune în borcan, iar suma adunată se donează în data de 3 decembrie asociației Love Bihor. Au fost împărțite peste 130 de borcane persoanelor care și-au dorit să participe la aceasta campanie, borcanele au ajuns în casele oamenilor, la birou, la școli și grădinițe.

Pe 3 decembrie pentru a colecta banii adunați în borcane, vom organiza o seara de povești despre generozitate și fapte bune. Alături de câțiva artiști locali, vor veni voluntari și persoane active în comunitate cafe vor împărtăși experiența lor despre a face bine, a pune inimă și vor povesti despre ce înseamnă pentru ei să fie generoși.

Dăcă vrei sa te alături și tu provocării noastre de GivingTuesday, dă-ne un semn la datele de contact de mai sus. sau ne poți scrie pe Facebook AICI.