Ce: Strângere de fonduri Cine: ONG Asociația BAFi
Când: 04/12/2020 - 31/12/2020 Unde: Rădăuți Suceava
Persoană de contact: Alin Tudosă Telefon: 0755 403 224
Email: [email protected]

Prin această inițiativă dăruim hăinuțe și jucării, rechizite sau alimente cazurilor sociale pe care le avem sub aripă. Unele din ele sunt atât de sub-nivel încât lipsesc din evidența sistemului, există cazuri sociale și situații triste în anul de grație 2020, care nu sunt în grijă nimănui.

Proiectul “Bucuria de a dărui” a primit anul acesta multe hăinuțe și jucării, mai adăugăm noi rechizite, câte o carte sau două și multiplicăm bucuria în niște cuiburi de suflete care ne-au cerut uneori “niște foi și creioane, să putem desena și noi ca ceilalți copii”. Cu toată sinceritatea vă spun că îți topește inima!

Acum doi ani am fost la un centru de copii cu handicap grav locomotor și a fost o experiența profundă. O astfel de experiența te dezbracă de toate măștile și evidențiază bunătatea din tine, oricât de încrâncenat și supărat ai fi.

Din orice sumă se va aduna în acest proiect vom acționa până la finalul anului prin dăruirea de “Cutii cu Bucurie”. La finalul acestui an teribil de greu pentru fiecare, vom scrie o poveste frumoasă cu numere și statistici, cu fotografii frumoase – “fără ei”, fără să-i facem coperta nefericirii.

Celor ce donează, susțin și fac bine în smerenie și anonimat le transmitem toată dragostea.

Noi o facem un pic mai public pentru a inspira și motiva, până când lumea asta își va regăsi echilibrul, armonia și bunătate!

Îți mulțumim, cu bucurie!