Ce: Campanie de conștientizare Cine: Companie SCALEIT S.R.L
Când: 18 octombrie – 31 decembrie 2019 Unde: Ploiesti Prahova

Contează când Scaleit donează

La ScaleIT știm că de la cap pleacă totul dar și coada are rostul ei. Și ce rost! Aici punem un puternic accent pe componenta IT, conștienți fiind de faptul că business-ul modern are nevoie de soluții complete și complexe de integrare a rezultatelor cântăririlor în procesele de producție și logistică. Dar între cap și coadă mai există și o inimă. Una mare, care bate în ritmul #GivingTuesday!

Mai știm că mii de companii și instituții din întreaga lume se implică de GivingTuesday în comunitățile din care fac parte. Natural, degrabă am îmbrațișat ideea!

În spitalele din România încă e mare nevoie de sânge. Și cum la Scaleit avem, am trecut la treabă! Bucuroși că ne-am mutat într-un sediu care să corespundă nevoilor de dezvoltare, pe 18 octombrie 2019, am inițiat proiectul de responsabilitate socială “Campanie de casă nouă, cu sânge proaspăt – Povești de trezit oameni mari”.

Fideli tacticii “totul pe atac”, angajații Scaleit au fost primii care și-au dat sângele pe teren (câte 410 ml, cântăriți precis)!

Așteptăm o “vână” de ajutor și de la clienții noștri. De GivingTuesday ne îndemnăm colaboratorii să își incurajeze colegii să doneze sânge. Pe lângă mulțumirea că au făcut o faptă bună, atunci când fac dovada că 3 dintre angajații companiei lor au donat sânge, beneficiază de 10 % discount din prețul produselor Scaleit. Campania continuă și după GivingTuesday, până pe 31 decembrie 2019.

Și mai știm că fiecare donator poate salva nu una, ci două vieți! Aproape ca la oferte. Doar că aici nu e pe vrăjeală, e pe bune!

Pe ei, pe paturile lor!

Scaleit – Cântărim România

…la sânge!