Ce: Strângere de fonduri Cine: Companie Cărturești
Când: 01/12/2020 - 20/12/2020 Unde: Romania Romania

Anul acesta, Cărturești aniversează 20 de ani de la începutul unei povești minunate, de la momentul în care un vis a dat naștere unui univers întreg – al cărților, al muzicii, al lucrurilor care ne fac viața mai frumoasă.

Nu ne imaginam că vom traversa acest prag important într-un an atât de dificil pentru noi toți, în care cartea, sectorul cultural și educația au fost puternic afectate. Așa că am decis să transformăm aniversarea noastră într-o oportunitate de implicare și, de ce nu, de schimbare.

La 20 de ani de Cărturești, ne donăm ziua către Asociația Pirita Children și copiii din comunități defavorizate, care au nevoie de ajutorul nostru pentru a beneficia de educație și pentru a rămâne la școală.

Până la data de 20 decembrie, vă puteți implica în cauza copiilor de la Pirita cu o donație pe această pagină. Fondurile strânse atât din donații, cât și din contribuția proprie Cărturești, vor ajuta 67 de copii dintr-o comunitate puternic marginalizată să rămână conectați cu școala și cu restul lumii.

Ne dorim să le putem dărui:

– telefoane mobile conectate la internet – o punte de legătură către o lume la care accesul lor este limitat

– consiliere 1:1 cu voluntari special pregătiți să le ofere suportul educațional, dar și familial de care au nevoie

– îmbrăcăminte și încălțăminte de iarnă, fără de care un copil poate abandona școala atunci când vine iarna

– alimente și rechizite pe care familia nu le poate asigura, iar asta menține inegalitatea de șanse cu care luptă copiii din Pirita încă de la naștere

– medicamente și produse de igienă, care într-o comunitate care trăiește în sărăcie extremă sunt considerate produse de lux, iar lipsa lor pe termen lung condamnă copiii la probleme de sănătate și discriminare

Primii 100 de donatori vor primi o carte cadou din colecția School of Life a editurii Vellant.

DONAȚIILE SE POT FACE PE PAGINA DE PE GALANTOM AICI.

Vă mulțumim pentru implicare și… start donații!