Ce: Strângere de fonduri Cine: ONG Asociatia Prader Willi din Romania
Când: 01.12.2020 - 31.01.2021 Unde: Zalau, Centrul NoRo Salaj
Persoană de contact: Dorica Dan Telefon: 0726248707
Email: [email protected]

Proiectul “Caruselul bucuriei” asigura continuitatea terapiei si dezvoltarii personale a copiilor cu boli rare in perioada sarbatorilor de iarna.

Ne propunem sa oferim copiilor cadouri care sa ii sprijine in exprimarea emotiilor si monitorizarea evoluției copiilor prin activități de terapie senzoriala, kinetoterapie si art-terapie (pictură, desen, modelaj, decupaj),  intervenție terapeutică prin dezvoltare personală, activități instructiv educative și corectiv-compensatorii, consiliere psihopedagogică pentru părinți, club de lectură și poezie în camera senzorială, integrare prin educație senzorială, terapie prin muzică, dans și joc. Activitățile propuse în acest proiect pot ajuta în mod semnificativ în reabilitarea copiilor cu boli rare și TSA. De asemenea pentru copii este o modalitate eficientă în a-și dezvolta capacitatea de exprimare a emoțiilor.

Copiii si tinerii cu boli rare incluși în proiect sunt beneficiari ai Centrului NoRo. Nevoile lor sunt complexe și necesită o abordare integrată personalizată. Prin urmare nevoile copiilor pornesc de la starea de sănătate, dezvoltarea socio-emoțională, dezvoltarea abilităților de comunicare, deprinderea abilităților motorii. Pentru a-i sprijini eficient si de la distanta, avem nevoie sa achizitionam materiale educative pe care sa le putem oferi acasa pentru a-si continua terapia atunci cand pandemia impune terapia online.

In acest sens vom achizitiona materiale pentru terapie pentru cei 70 de beneficiari ai Centrului NoRo.

Daca doriti sa ne ajutati, va rugam sa ne contactati la datele de contact de la inceputul articolului.