Ce: Strângere de fonduri Cine: ONG Asociația P.A.V.E.L.
Când: 3 Decembrie 2019, ora 0.00 - 8 Martie 2020, ora 24.00 Unde: București București, România
Persoană de contact: Mihai Benchea Telefon: 0737014698
Email: [email protected]

Asociația P.A.V.E.L. propune un nou proiect dedicat pacienților și aparținătorilor întâlniți la secțiile de oncologie/hematologie  pediatrică. Profesioniștii din echipa Asociației P.A.V.E.L. și voluntarii mai vechi sau mai noi, cu toții vor să creeze momente de relaxare și voie bună. Astfel în această toamnă am lansat proiectul. “Ceaiul de la ora 5!”, un proiect care include o serie de întâlniri  la care tinerii pacienți, părinții și bunicii din spitale, alături de voluntari, pot împărtăși experiențe pozitive, preocupări, pasiuni și planuri de viitori. Părinții, voluntarii, membrii P.A.V.E.L., cadre medicale și adolescențiii vor putea discuta, vor putea întreba, se vor putea deschide, vor savura un ceai sau o cafea, se vor putea cunoaște mai bine.
“Ceaiul de la ora 5!”,  va fi o activitate curentă în spitale iar fiecare participant  va fi  invitat să propună teme de discuție, preocupări, pasiuni, etc.. Deja mulți părinți sau aparținători întâlniți în clinicile de oncologie /hematologie pediatrică au propus ateliere de înfrumusețare, educație despre un stil de viață sănătos (cum poate renunța o persoană la fumat), organizarea unor grupuri de suport, prezentarea unor filme artistice sau documentare, teatru sau muzică.
Ne dorim ca acest proiect să producă mai multă deschidere, sensibilitate, empatie iar participanții de toate vârstele să se cunoască mai bine, să împărtășească preocupări și subiecte de interes comun, să savureze un ceai împreună…!
Mulțumim partenerilor care au răspuns pozitiv la initiative noastră, BWFR și Burda, entități care au asigurat deja mobilerul , ceștile și o  revistele pentru spațiul și dotările necesare pentru Ceaiul de la ora 5 în cele 2 spitale de pe platforma Fundeni!

Vă invităm să puneți inimă pentru această ințiativă și să oferim părinților, bunicilor sau pacienților tineri, momente de destindere, relaxare și împărtășire. Invităm persoane fizice, grupuri de suport și companii să urmeze dictonul  #puneinima,  și să facă o  donație de 10, 20 sau 30 lei în contul Asociația P.A.V.E.L. pentru Ceaiul de la ora 5! În ziua de 8 Martie 20120, de Ziua Femeii,  ne dorim să adunăm resursele pentru organizarea unor astfel de întâlniri în fiecare săptămână. Mulțumim din inimă  celor care vor veni alături de noi în acest proiect!

CUI: 8956076

Cont bancar (IBAN): RO21BTRLRONCRT0P47818408