Ce: Cine:  Scoala Gimnaziala nr.5, Bucuresti
Când: 25 noiembrie, orele 11.00 - 15.00 Unde:

Detalii eveniment

Ai jucarii sau car?i de dat? Ti-a ramas mica bicicleta sau trotineta? Vrei sa faci schimb de jocuri? Ai nevoie de o pereche de role si nu te deranjeaza ca au fost ale colegului? Ai citit toate c?rtile din biblioteca ta si esti in cautarea unor noi aventuri? Vino la Circuitul bucuriilor in copilarie si vezi ce au scos pe taraba colegii tai. Vino cu prietenii pentru a va targui la bucurii. 

Circuitul bucuriilor in copilarie este un bazar pentru copii organizat de oameni de bine de la scoala Gimnaziala nr. 5 si Share Cafe in beneficiul Casei Ioana – organizatie non-guvernamentala care se ocupa cu victimele violentei domestice si familiile fara adapost. Este un eveniment premergator Giving Tuesday – O zi pentru a darui, sarbatorita pe 28 noiembrie pentru prima oara in Romania.

 

Pornind de la credinta ca aceste obiecte trebuie sa circule pentru a bucura, evenimentul de socializare si reutilizarea a bunurilor este o initiativa a Magdei Cojocea care alaturi de copiii de la Scoala Gimnaziala nr. 5 si de prietenii lor isi doresc sa exerseze lectia generozitatii impreuna cu parintii si cadrele didactice. Elevii din clasele primare si gimnaziale aduc carti, jocuri, jucarii, articole sportive, haine, toate in stare buna pentru a le vinde / schimba / dona, pentru a bucura.

Bazarul are loc intre orele 11 si 17, copiii pleaca acasa cu bucurii noi, iar bunurile ramase ii vor bucura pe alti copii. Parintii pot sustine prin donatii financiare din care se vor acoperi costurile celorlalte obiecte necesare victimelor violentei domestice adapostite la Casa Ioana. La finalul evenimentului, produsele nevandute si donatiile financiare se vor darui marti, de #GivingTuesdayRo, beneficiarilor organizatiei Casa Ioana.

Copiii, parintii, cadrele didactice si prieteni sunt asteptati sa se targuiasca pentru bine sambata, 25 noiembrie 2017, intre orele 11 ?i 15 la Share Cafe din Bucuresti!

Inscrierile pentru ocuparea celor 20 de tarabe sunt deschise pentru elevii de la Scoala nr. 5, dar targul este deschis pentru toti cei care doresc sa participe.