Ce: Strângere de fonduri Cine: ONG Asociatia Envision
Când: 04/12/2020 - 08/12/2020 Unde: Bucuresti Bucuresti

Asociația Envision, promotoarea GivingTuesday în România a dat startul săptămânii generozității cu o inițiativă proprie, inedită: „Comandă cu inima”.

În perioada 4-8 decembrie, cei care vor să facă o faptă bună și să se bucure în același timp de o gustare delicioasă, pot comanda mâncare de la unii dintre cei mai apreciați chefi și food bloggeri din țară. Marius Tudosiei, Radu Dumitrescu, Adina Chițu (Pancake Planet) și Georgiana Murășan (Baking Adventure) sunt cei care au spus „Da” invitației de a găti pro bono, cu ocazia GivingTuesday.

Preparatele lor pot fi comandate între 4 si 8 decembrie prin aplicația de mobil foodpanda și vor fi găsite în meniul restaurantului Burger VanIngredientele cu care cei 4 chefi vor găti preparatele delicioase sunt sponsorizate de Cora România.

Livrarea este gratuită, iar banii strânși în urma vânzării preparatelor vor fi donați către proiectul „N-avem Sânge” al Asociației HEM. „N-avem Sânge” este principalul program național de stimulare a donării voluntare de sânge și este bazat pe un insight relevant, anume cel legat de curaj. Banii vor fi folosiți în campanii de mobilizare pentru donarea de sânge și de plasmă de la persoanele vindecate de COVID-19

Le mulțumim partenerilor care #puninimă de GivingTuesday: