Ce: Strângere de fonduri Cine: ONG Asociația Platforma România 100
Când: 2020 Unde:
Persoană de contact: Telefon:
Email: [email protected]

Asociația Platforma România 100 se alătură luptei împotriva COVID-19 și își propune să doteze minim 30 de ambulanțe din zona București-Ilfov cu sisteme pentru decontaminarea acestora după fiecare transport. Considerăm că ambulanțele sunt un vector de risc crescut pentru persoanele vulnerabile neinfectate, personalul medical și ambulanțieri. Ne propunem să îi protejăm pe aceștia cu instrumente dovedite ca fiind eficiente împotriva COVID-19. Vrem să instalăm sisteme de tip UV-C autorizate și omologate ca fiind sigure pentru decontaminare după fiecare transport. Aceste sisteme se integrează la sistemele de ambulanță de tip B și C fără modificări speciale. Am obținut acordul autorităților beneficiare pentru oportunitatea acestui demers și și-au manifestat tot sprijinul necesar pentru implementarea acestui proiect.

Ne propunem ca niciun ambulanțier să nu își mai piardă viața. Le punem la dispoziție armele necesare pentru a distruge virusul ca ei să aibă o șansă în plus pentru a ne apăra. Ei sunt cei care sunt cu adevărat în prima linie și au nevoie de sprijinul nostru.

Echipa RO100 se va asigura de procesul de achiziționare, instalare și calibrare a acestor echipamente. Toate echipamentele sunt donate către autoritățile beneficiare pentru utilizarea ulterioară. Vă invităm să vă alăturați demersului nostru de luptă împotriva COVID-19 și să protejăm împreună persoanele vulnerabile și echipajele medicale.

Bugetul proiectului: Minimum 80 000 lei. Estimăm costul echipamentelor intre 1 000 lei si 3 000 lei / ambulanță (dispozitiv, instalare, calibrare). Referința este dată de echipamentul GermAwayUV 55W produs în SUA (detalii aici) sau echipamente similiare produse în UE.

Prețul echipamentelor și producătorul poate varia în funcție de stocurile disponibile în contextul pandemic actual.

CUM POȚI SĂ TE IMPLICI?

DONEAZĂ ONLINE PRIN GALANTOM AICI

DONEAZĂ PRIN TRANSFER BANCAR
IBAN: RO92BTRLRONCRT0386950013
Banca Transilvania
Beneficiar: Asociația Platforma România 100
CIF (dacă e cazul): 37126734
Detalii tranzactie: donatie