Ce: Strângere de fonduri Cine: ONG Asociația FDP-Protagonoști în Educație
Când: 01/12/2020 - 31/12/2020 Unde: Bucuresti Bucuresti
Persoană de contact: Mirela Simionov Telefon: 0766460936
Email: [email protected]

#puneinimă

Alătură-te Centrului Wonder al Asociației FDP – Protagonoști în Educație și ofără-le celor 45 de copiii cu dificultăți de învățare un Crăciun plin de bucurie!

Cum poți ajuta dacă ești persoană fizică?

1. Cu o mică donație și un simplu click https://doneaza.pago.ro/fpd-protagonisti-educatie/ le poți oferi un Crăciun de poveste în WONDERland:

20 de lei carte și creioane pentru colorat

30 de lei cărți de lectură

50 de lei jocuri

2. Trimite un sms cu textul „AJUT” la 8844 și donează lună de lună 2 euro

3. Fii voluntar! Ce mici te vor aștepta cu povești frumoase și zambete virtuale! (întâlniri online). Contact: [email protected]

Cum poți ajuta dacă ești companie sau deții o companie?

Anul acesta alege să direcționezi 20% din impozitul pe profitul datorat statului către Centrul Wonder al Asociației FDP-Protagoniști în Educație pentru ca un număr de 45 de copii să beneficieze de terapii specifice gratuite Contact: [email protected]

Ce este de fapt, CENTRUL WONDER?

Într-un spațiu prietenos, care îndeamnă la încredere, deschidere, creativitate, ne dorim ca cei  45 de copii cu CES (cerințe educaționale speciale) să ajungă la starea Happy Heart, Wonderfull Mind! Nu este usor, dar numai cu ajutorul vostru, copiii vor beneficia de terapii individuale și de grup gratuite, activități de educație nonformală și vor experimenta activități de socializare și recreere în afara casei sau a școlii așa cum rareori au ocazia să o facă. Părinții vor fi ajutați să înțeleagă mai bine particularitățile copiilor lor și să relaționeze eficient cu ei.

Activitățile proiectului se vor desfășura atât online cât și față în față cu respectarea tuturor regulilor privind prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

Și ei sunt copii și merită o șansă în plus!