Ce: Voluntariat Cine: ONG Asociatia Crestem Frumos Alba Iulia
Când: 03.12.2019 Unde: Comuna Spring Alba

Crestem frumos – Suntem prezenti pentru ca dorim sa oferim timpul, sufletul, abilitatile si ideile noastre pentru a pune zambete pe fetele copiilor de la casa de tip familial Sfantul Andrei Vingard de #GivingTuesday – orele 14:30.

Dorim sa modelam in lut in scop terapeutic pentru ca modelajul este domeniul artelor plastice cel mai accesibil copiilor, pentru înțelegerea formelor și a desfășurării lor în spațiu. Plăcerea copilului de a se juca cu plastelina, argilă, lut, pornește de la nevoia de a percepe realitatea, de a o asocia sensibil cu tot ceea ce înconjoară ființă umană. Atelierul va fi coordonat de Andreea Adam, artist cu o vastă experiență în lucrul cu copiii, modelajul în lut fiind atelierul cu cele mai multe satisfacții și rezultate creative pentru ambele părți.

Dorim sa ne dezvoltam emotional cu atelierul “Arta Emoțiilor” unde dezvoltam :

– Autocunoașterea
– Autocontrolul
– Conștiința socială
– Managementul relațiilor interpersonale

Atelierul este coordonat de terapeutul Szoke Alexandru care este un specialist și un trainer în domeniul Psihologiei, cu un portofoliu care a adus numai zâmbete și succese în multiple cazuri de afecțiuni psihice, traume mentale și emoționale.

Motivatia noastra este simpla cum ar trebui sa fie la orice om, sa ajuti pe cel de langa tine, iar cand vine vorba de nevoia copiilor de a fi ajutati, de a fi ascultati, de a se simti protejati, noi adultii avem o obligatie morala si sufleteasca prin a fi prezenti la nevoile lor.

#puneinima #givingtuesday #givingtuesdayalbaiulia