Ce: Voluntariat Cine: ONG Asociatia Eu, tu si ei
Când: luna decembrie 2021 Unde: FOCSANI Vrancea
Persoană de contact: Silvia Nichita Telefon: +40744217031
Email: [email protected]

Suntem voluntari-povestași în proiectul cultural c@rte în sate, derulat de Asociația Eu, tu și ei, proiect care duce cartea pentru copii, lectura, poveștile frumos spuse și citite mai aproape de copiii din satele uitate.

Credem că cel mai mare bine pe care adulții pot să-l facă pentru copiii este să le citească, să le ofere cărți relevante și să îi încurajeze să le citească!
86 de copii din sate, cu dragoste de carte și de povești, de la clasa I-a la clasa a VIII-a, ne-au scris în această toamnă la Concursul de scriere creativă pentru copiii din sate “Prietenii lui Cărțilă (ne) scriu”, organizat de Asociația “Eu, tu și ei” Focșani în cadrul proiectului cultural și de literație c@rte în sate.

Pentru că a dărui cărți copiilor este una dintre cele mai nobile misiuni pe care le-am avut în ultimii ani, vrem să colectăm cărți noi pentru copiii care ne-au trimis scrisori, narațiuni și povești pe adresa concursului de scriere creativă pentru a-i încuraja să își dezvolte pasiunea pentru citit și pentru a-i sprijini să își formeze mici biblioteci personale.
Așadar, dăruim împreună cărți copiilor pentru un mâine mai bun pentru țara noastră!

Am postat scrisorile în pagina c@rte în sate de pe Facebook (www.facebook.com/CarteInSate) iar voi vă puteți alege câte o scrisoare pe care să o premiați cu un număr cuprins între 3 și 5 cărți noi pentru copii.

Puteți cumpăra cărțile pentru premiere sau ne puteți trimite bănuții în contul Asociației “Eu, tu și ei” (RO47BACX0000001675389000, deschis la Unicredit Bank, sucursala Focșani) și vom achiziționa noi cărțile din librăriile online, respectând principiul prețului cel mai mic.

Din experiență vă spunem că prețul pentru o carte variază foarte mult în librării.
Pentru orice detalii vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0744217031.

Folderul cu scrisorile copiilor, transfromate în pagini de carte de către voluntarii povestași, este aici special pentru voi. Copiii au nevoie să le apreciem munca.

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=CarteInSate&set=a.1538750746482998
Mulțumim cu drag de carte și de copii care citesc!