Ce: Strângere de fonduri Cine: ONG Fundatia Poarta Bucuriei
Când: 25/11/2020 - 10/12/2020 Unde: Oradea Bihor

Dăruiește … fără teamă!

Mai mult ca oricând anul 2020 ne-a surprins cu o pandemie care a scos la iveală toate vulnerabilitățile și temerile noastre ca și societate, ca și omenire.

Am ajuns să ne temem pentru slujbele, casele, familiile noastre și chiar pentru sănătatea noastră în fiecare zi. Cei vulnerabili au devenit și mai vulnerabili, atât cei mai în vârstă, cât și copiii. Iar cei săraci și lipsiți au devenit și mai săraci, printre aceștia se află și copiii, dintre care conform ultimelor raportări la nivel de țară, o treime se află în mare risc de sărăcie și excluziune socială. Dar, nu vrem să încheiem anul învinși de frică și izolare, ci vrem să învingem prin dăruire, fără teamă!

În acest sezon, Fundația Poarta Bucuriei începe campania “Dăruiește fără teamă – 2020”, pentru susținerea copiilor și tinerilor dezavantajați în sezonul rece.

Scopul primordial al campaniei are în vedere strângerea de donații și fonduri pentru achiziționarea și distribuirea cadourilor de Crăciun pentru copiii aflați în familii nevoiașe sau în situații de risc.

Grupul țintă îl reprezintă 100 de copii din Tinca și Oradea, cu vârste între 2 și 17 ani.

Cadoul de Crăciun va fi în valoare de maxim 100 de RON per copil și va conține:

  • SET CĂCIULĂ ȘI FULAR
  • DULCIURI
  • SET IGIENĂ

Pentru donații vă rugăm accesați linkul de mai jos prin care puteți contribui direct la susținerea acestei campanii #puneinimă #GivingTuesday

https://www.fundatiapoartabucuriei.ro/doneaza/proiectul-bucuria-craciunului/

Pentru sponsorizări sau donații de produse ca persoană juridică vă rugăm să ne contactați la adresa de email [email protected].

Bucură-te dăruind, fără teamă! #puneinimă #GivingTuesday