Ce: Cine: Asociatia pentru realizarea tinerilor prin educatie-A.R.T.E
Când: 28 noiembrie Unde:

De Ziua Mondiala a faptelor bune, #GivingtTuesdayRO, in ultima marti (28) din luna noiembrie, Asociatia pentru realizarea tinerilor prin educatie-A.R.T.E. te incureaza sa daruiesti pentru EDUCATIE.

PRO talent este un proiect de sustinere a elevilor talentati din Galati prin care incercam sa le asiguram cele necesare studiului teoretic si practic.

Indiferent daca esti persoana juridica, autoritate publica, parinte, profesor sau simplu cetatean, cu totii avem o datorie morala, aceea de a-i sustine si a le darui acestor elevi tot ceea ce putem fiecare dintre noi (de licitat/de donat un lucru, un obiect, un serviciu, bani sau timp, #unSelfie de sustinere s.a.), iar impreuna vom reusi sa fim ceea ce copiii si tinerii nostri au nevoie, un suport real si stabil in dezvoltarea lor!

Fondurile stranse urmeaza a fi investite in asigurarea infrastructurii si a materialelor necesare studiului teoretic si practic al elevilor de la Liceul de Arte Dimitrie Cuclin din Galati: scaune si banci specifice (60buc), table de scris (4buc), videoproiectoare (2 buc), A.C.(2buc), iluminat corespunzator (mixer iluminat scena), instrumente si accesorii muzicale sau pentru arta plastica, teatru, coregrafie (instrumente de suflat, stative partituri, scaune pian, pikup audio, laptop+boxe), carti de specialitate. Bugetul total necesar este estimat la 500.000lei.

Fiecare act de generozitate conteaza, dar acestea au si mai mare insemnatate si impact cand daruim impreuna. Vino alaturi de noi pe 28 noiembrie, de Ziua Generozitatii, dar si in oricare zi din an!

Cum poti dona: arte-ong.ro/donatii

Contact:

Iordache Cristina-Liliana
Presedinte A.R.T.E.
(+40)-0745621900
www.arte-ong.ro
[email protected]
https://www.facebook.com/AsociatiapentruRealizareaTinerilorprinEducatie/