Ce: Strângere de fonduri Cine: ONG Together To Help
Când: 01/12/2020 - 31/12/2020 Unde: Iasi Iasi
Persoană de contact: Brindusa Paula Dediu Telefon: +4 0740 585 555
Email: [email protected]

Dintre toate sărbătorile și iernile din întreaga istorie mondială, un mic lucru si simplu rămâne același pentru sărbătorile din 2020: nevoia de iubire.

Fericirea înseamnă nu numai luminile de Crăciun, zăpada și banii, ci nevoia de a da și de a primi. Nevoia unora de alții ca o comuniune într-o comunitate de dragoste.

Adevărata iubire este cea care ne adună împreună, din orice colț al lumii oriunde ne-am afla. Ea semănă în sufletele noastre cele mai prețioase daruri, credință, dragoste și pace, prin care privim, cu încredere, către un an mai bun.

Daruind iubire, vom semăna în inima aproapelui o rază de lumină.

Maria și Serafim, împreună cu cei 7 frați ai lor, așteaptă o particică de iubire!

S-ar putea să vă întrebați care sunt nevoile lor? Nevoile sunt multe, de la pâinea putina pentru o familie numeroasă, până la casa prea mică, dar luminoasă, cu atât de mulți îngeri care să o împodobească.

Dar Maria și Serafim nu cer mult,  ei vor ceva care e puțin: o pereche de cizme și o haină pentru ei și frații lor, pentru a-i proteja de orice îngheț. Acum este șansa noastră de a fi mai buni!

Avem 6776 de copii precum Maria și Serafim. Pentru acest 2020 Giving Tuesday, Together To Help își propune să ofere  haine și cizme pentru cel puțin 30 de copii ca ei. Pentru doar 240 de lei puteți îmbrăca un copil cu haine groase pentru iarnă.

Și mă întreb, nu ar fi păcat să ratezi această șansă? Fii bun, devino înger, dăruind iubire!

SUSȚINE INIȚIATIVA AICI!