Ce: Strângere de fonduri Cine: ONG Armata Salvării
Când: Mai - Dec, 2020 Unde: Bucuresti, Craiova, Ploiesti, Iasi, Bacau Bucuresti, Dolj, Prahova, Iasi, Bacau
Persoană de contact: Ionel Sandu Telefon: +40 727 116 466
Email: [email protected]

“Oamenii străzii” sunt oamenii cei mai vulnerabili, oamenii “umbră” care se sting în tăcere în timp ce mapamondul caută soluții de supraviețuire. Ei există prin gări, se încălzesc în mijloacele de transport în comun, dorm în clădiri părăsite sau chiar în parcuri. Ei sunt vizibili deși nu-i vedem niciodată.

Fiecare dintre noi a trăit această stare măcar o dată: foamea. Și cel puțin o dată în viață, fiecare dintre noi a experimentat ce înseamnă să-ți fie foame. Sau măcar a avut o rudă sau a auzit de la un vecin o poveste cu persoane agresate, tâlhărite de oameni foarte săraci care recurg le gesturi extreme doar pentru că le este foame. Mulți dintre noi, după intrările forțate în șomaj, reducerile salariale masive ne întrebăm dacă vom fi în stare “să punem ceva pe masă” copiilor, părinților, bunicilor cărora le va fi foame.

“Dăruind vei dobândi” și împreună vom învăța această lecție de viață. Învățăm de la oamenii fără adăpost această lecție de omenie și umanitate. Pentru că ajutându-i pe alții implicit potolim foamea din noi. Și ajutându-i pe alții implicit ne protejăm pe noi, copiii, familiile noastre, părinții sau bunicii noștri.

În fiecare zi de marți ne propunem să oferim o masă caldă persoanelor al căror adăpost este în continuare STRADA. Alătură-te și tu demersului nostru printr-o donație și împreună putem hrăni săptămânal 40 de oameni în dificultate din Craiova, Ploieșți sau Bucureșți. Simultan vom vindecă și “foamea” din noi.

Cu doar 5 euro sau 25 lei poți ajuta un om să nu se stingă de foame. Avem nevoie de implicarea ta pentru a susține cât mai multe persoane fără adăpost să depășească această perioada.

DONEAZĂ AICI!

EI au nevoie de sprijinul nostru ACUM. Vorbele nu țin de foame.

Haideți să fim uniți. Haideți să fim alături de cei mai vulnerabili dintre NOI!

“Dăruind vei dobândi!”

Acționează acum!