Ce: Strângere de fonduri Cine: ONG Asociaţia „Lasă-mă să-ţi aud glasul”
Când: 01/12/2020-31/12/2020 Unde: Albestii de Arges Arges
Persoană de contact: Ana-Denisse Sevastian Telefon: +41763635901
Email: [email protected]

Prin terapie de la 2-3 ani și exercițiu constant, copii ce suferă de autism pot deveni adulți înalți funcționali, independenți. Atât că terapia costă, iar părinții nu își pot permite să acopere costul ședințelor de terapie.

În orașele mai mari, noțiunea de “partener” la un ONG, sau “donație recurentă” este o normalitate. Orașele mai mici, însă, își pun bazele în oameni tot mici, ca noi, care împreună ne facem mari! Și îi facem și pe ei oameni mari. Oameni mari cu glas de auzit.

Cu această ocazie, asociația “Lasă-mă să-ți aud glasul” se alătură mișcării globale GivingTuesday, prin conștientizarea autismului, și încurajarea implicarii sociale. Prin donații, putem oferi o șansă copiilor din medii defavorizate, ce nu au acces facil la terapie.

Inițiativa este dedicată susținerii activității asociației în contextul pandemiei și a situației economice actuale. Asociația “Lasă-mă să-ți aud glasul” este localizată într-o regiune slab deservită in ceea ce privește terapia pentru copiii cu autism, implementând un program unic în județul Argeș și împrejurimi.

Copiii ce beneficiază de terapie în cadrul centrului provin, în mare parte, din familii modeste din mediul rural. Pentru aceștia, accesul la resurse și tratament gratuit reprezintă singurul mod prin care pot deveni persoane ce vor funcționa normal și independent în societate.

Obținerea de fonduri va permite asociației să își păstreze licența de funcționare, prin plătirea salariilor și a cheltuielilor de întreținere, cât și prin achiziționarea de resurse si materiale noi. Cât timp centrul va funcționa, va continua să ofere terapia atât de benefică celor 40 de copii și tineri cu vârste cuprinse între 2 și 22 de ani, cât și să primească noi beneficiari.

Cum ne poți ajuta?

Donează-ți ziua de naștere pe Galantom: https://ziuata.galantom.ro/mystory/fundraising_pages/create?id_project=1047

Fă o donație directă în contul oficial al asociației:

Banca Comercială Română
Nume: Asociația “Lasă-mă să-ți aud glasul”
IBAN: RO48RNCB0024122719780001

Susține proiectele noastre pe Bursa Binelui!

Poți dona în siguranță pe pagina proiectului “Să le auzim glasul”, în cadrul platformei “Bursa Binelui” dezvoltată de BCR. Ne gasești la https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Sa-le-auzim-glasul.

Susține-ne pe platforma RoHelp!

Cu ajutorul acestei platforme dezvoltate de organizația Code4Romania, puteți vedea care sunt cele mai presante nevoi ale organizației noastre. Primim ajutor în donații în bani, resurse materiale necesare terapiei, echipamente de igiena și medicale, cât și voluntari pentru centrul din Albeștii de Argeș!

Ne găsesti aici: https://rohelp.ro/ro/ngos/115.