Ce: Strângere de fonduri Cine: ONG Fundatia United Way Romania
Când: 01/12/2022 -08/12/2022 Unde: Zone defavorizate din suburbiile Bucureștiului București
Persoană de contact: Fundatia United Way Romania Telefon: +40 21 306 4970
Email: [email protected]

Se apropie sărbătorile de iarnă, acea perioadă din an pe care o așteptam cu drag și care ne umple inimile de bucurie.

Pentru cei vulnerabili, însă, Crăciunul este, de multe ori, un alt moment dificil, când simt lipsurile, când îi apasă greutățile sau singurătatea.

Pentru cei care cred că Moș Crăciun i-a uitat, fii tu bucurie și speranță!

Alege să te implici, să donezi pentru a oferi unui copil sărac cadoul mult visat, unei familii nevoiașe o masă de Crăciun bogată sau unui vârstnic singur un pachet cu cele necesare, transformându-le zilele încercate în zile cu adevărat de Sărbătoare!

Pe cine și cum vei ajuta?

Sprijinul tău va fi oferit copiilor vulnerabili din programele United Way, copii din familii numeroase, cu venituri foarte mici, a căror condiții de viață sunt precare și nici nu îndrăznesc să viseze la un cadou de Crăciun. Acestor copilași vrem să le oferim îmbrăcăminte, încălțăminte, o jucarie, o carte de colorat sau de povești, fructe și ceva dulce.

Sprijinul tău poate merge și către familiile greu încercate, care își doresc un cozonac și alimentele de bază care să aducă atmosfera de Sărbatoare în casa lor.

Nu uităm nici de vârstnicii rămași singuri, plini de nevoi, care nu au pe nimeni să le deschidă ușa și să le ureze Sărbatori cu bine! Cu ajutorul tau îi putem vizita în ajun, să le ducem cele necesare pentru masa de Crăciun și să le spunem o vorbă bună.

Donează și ajută-ne să facem asta!

Anul acesta, de Giving Tuesday, vrem să facem cât mai mulți oameni fericiți de Crăciun, oferindu-le Sărbători cu bucurie și speranță.

Donația ta de:

  • 300 de lei ne permite să oferimun cadou memorabil unui copil,
  • 400 de lei este costul unei mese de Crăciun în familie,
  • 250 de lei asigură unui vârstnic un pachet de Sărbători cu cele necesare.

Orice donație contează! Donează și tu! 

Donează online AICI. În câmpul ”cod de donație” completează pe cine vrei să ajuți: vârstnic, copil sau familie și donația ta va aduce zâmbet pe chipul unei persoane în dificultate.

Cu donațiile primite, vom cumpara cadouri beneficiarilor noștri și vom merge la unul dintre centre sa le oferim, acțiune pe care o vom documenta.

De sărbători, adu bucurie celor vulnerabili!