Ce: Voluntariat Cine: ONG Asociația The Social Incubator
Când: 3/11/2019 interval 14:00-20:00 Unde: Bucuresti Bucuresti
Persoană de contact: Andrea Bartha Telefon: 0740 406 031
Email: [email protected]

#puneinimă fii #arhitectdefaptebune de Giving Tuesday și arată-le celor din jurul tău ce frumos este să dăruiești!

Pe 3 decembrie, împreună cu tine, bricolăm decorațiuni de Crăciun și #decoramcufaptebune 3 brazi ce vor aduce bucuria și spiritul sărbătorilor în apartamentele sociale ale tinerilor instituționalizați din programele Asociației The Social Incubator.

Noi aducem materialele și ne asigurăm să nu lipsească buna dispoziție, iar pe tine te invităm, în intervalul 14:00 – 20:00, la The Forum (str. Ion Slatineau, nr. 3), să intri în atmosfera sărbătorilor de iarnă, să bricolezi din inimă și să sclipești printre decorațiuni. Decorațiunile realizate vor împodobi cei 3 brazi. Din păcate acești tineri nu au avut parte de prea multe sărbători desprinse din povești așa că ÎMPREUNĂ #puneminimă și #decorămcufaptebune aceste locuințe.

Dacă îți faci probleme că nu poți să ajungi pentru că ești prea ocupat, dar ai vrea să te implici, avem soluția pentru tine, contribuie la achiziționarea brazilor ce vor împodobi apartamentele tinerilor.

Alături de comunitatea GivingTuesday România învățăm ce-i generozitatea, cât de importantă este implicarea pentru a putea să rescriem povești și să schimbăm destinul unor generații. Dă vestea mai departe postează #UNselfie ca să le arăți prietenilor că ești #arhitectdefaptebune. Folosește în toate postările hashtag-urile #craft4change #arhitectdefaptebune #GivingTuesdayRO și #puneinimă astfel poate îi convingem și pe alții să fie #arhitectidefaptebune.

GivingTuesday este o mișcare globală care încurajează implicarea socială și faptele bune. În marțea de după Black Friday și Cyber Monday, zile în care te-ai bucurat de reduceri și de shopping, sărbătorim împreună generozitatea și îi susținem pe cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta GivingTuesday va fi pe 3 decembrie.

Despre Social Incubator

Asociația The Social Incubator este o organizație nonguvernamentală, nonprofit înființată ȋn 2014 pentru a veni ȋn sprijinul tinerilor defavorizați din România prin intervenții sociale directe, pragmatice și creative.

Organizația oferă sprijin pentru integrarea socio-profesională a tinerilor instituționalizați: cursuri de formare profesională, ateliere dezvoltare abilități sociale și interpersonale, consiliere vocațională, vizite exploratorii, intermediere stagii de practică, mediere pe piața muncii în organizații partenere și sprijin.

În mai 2014 a fost lansat programul principal al organizației, al cărui scop este de a-i susține pe tinerii care au părăsit – sau urmează să părăsească – sistemul de protecție a copilului, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, să facă tranziția (în alte condiții foarte dificilă și împânzită cu riscuri) către viața adultă.