Ce: Strângere de fonduri Cine: ONG Asociația De Poveste
Când: ianuarie 2021 Unde: Sibiu
Persoană de contact: Carmen Bucșa Telefon: 0748920744
Email: [email protected]

Copiii au nevoie nu doar de jucării, haine și dulciuri. Ei au nevoie mai întâi de toate de iubire, atenție și de experiențe care să contribuie la formarea lor.

Cu toții ne dorim să oferim un strop de bucurie în această perioadă a anului. De ce să nu o facem într-un mod cu adevărat important și de impact?

E deja un lucru obișnuit ca iarna să mergem la patinoar alături de copiii din centrele de plasament, iar anul acesta poate mai mult decât oricând avem nevoie de păstrarea acestor obiceiuri. De aceea, ne dorim ca Moș Crăciun să vină la cei 170 de copii și tineri din centrele de plasament din județul Sibiu cu alt fel de cadouri: amintiri de poveste despre distracție la patinoar și seri amuzante în jurul bradului împodobit.

Costul unei ieșiri la patinoar este de 40 lei pentru fiecare copil și include transportul, biletul de intrare și taxa de închiriere patine.

Mai apoi, nu știm în ce măsură vom putea fi prezenți în centre în perioada Crăciunului de aceea ne dorim să achiziționăm brazi artificiali și decoruri pentru toate centrele de plasament unde sunt necesari, astfel încât să ne asigurăm chiar și de la distanță de faptul că tinerii noștri au parte de magia sărbătorilor de iarnă. De asemenea, ne-am propus să le oferim jocuri de masă noi, de care să se bucure în zilele în care suntem nevoiți să stăm în case. Costul acestor dotări este de 60 lei pentru fiecare copil.

Donează 100 lei pe pagina noastră de Galantom și sărbătorește astfel Săptămâna Generozității alături de noi!

Ajută-ne să împlinim visurile copiilor instituționalizați!

*În cazul în care nu vom putea organiza ieșiri la patinoar din cauza restricțiilor legate de pandemie, fondurile strânse vor fi folosite pentru a organiza activități pentru copiii instituționalizați, adecvate sezonului de primăvară/vară.