Ce: Strângere de fonduri Cine: ONG Asociația Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor
Când: toată săptămână Unde: online online
Persoană de contact: Beatrice Culda Telefon: 0745010228
Email: [email protected]

Cu toții știm că vârstnicii sunt cea mai vulnerabilă categorie în fața noului virus. Pentru mulți bătrâni din România, se apropie cel mai singur Crăciun din câte au exista vreodată. Fără nimeni alături, carantinați în căminele de bătrâni sau cu rude blocate în alte țări, sărbătorile vor fi cu adevărat dureroase.

În Săptămâna Generozității, fă loc în inima ta pentru vârstnicii singuri și ia-ți un „Fular de la Bunica”. Pe tine te va încălzi toată iarna, iar pe voluntarii Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor îi va ajuta să fie alături de 800 de bunici, cu pachete de alimente, vizite la domiciliu, mese calde livrate, lemne, medicamente, produse de curățenie, echipamente medicale sau mici cadouri de iarnă.

Fularul de la Bunica este croșetat de bunicile beneficiare din București, Brăila, Constanța, Pitești, Ploiești și Târgoviște. Iarna aceasta, peste 350 de fulare colorate, din lână naturală așteaptă să fie purtate cu generozitate. Campania aduce împreună an de an zeci de vârstnici și voluntari în cadrul șezătorilor de tricotat.

Îți poți lua propriul „Fular de la Bunica” sau poți dărui unul unui prieten, pentru o donație de 100 de lei, aici.