Ce: Donații în produse Cine: ONG DORCAS AID ROMANIA
Când: 01/11/2020 - 31/12/2020 Unde: National Vaslui, Botosani, Mures, Salaj, Cluj, Bihor
Persoană de contact: Ioana Lungoci Telefon: 0773314927
Email: [email protected]

Să facem, împreună, o zi mai bună pentru cel care s-a trezit înfometat!

De mai bine de 7 ani organizăm  Campania Găleata Albastră, ani în care peste 10.000 de găleți pline cu alimente și-au găsit gospodăriile.

Păstrăm în suflet momentele în care, cu ajutorul vostru, am putut crea o clipă de bucurie în inimile celor care trăiesc  în zone defavorizate.

Ne-am întâlnit cu oameni care au vărsat Lacrimi… de bucurie, deși în spatele lor se aflau situații mai dificile de viață, preocupări, gânduri și neajunsuri. De ce de bucurie? Pentru că atunci când cineva trece pragul casei tale îți dai seama că exiști pentru oameni, că ești văzut și atunci când totul pare mai greu. 

Am creat o clipă de Uimire pentru mulți … pentru că, așa-i că nu te aștepți să ai musafiri necunoscuți care să-ți lase o găleată albastră plină cu alimente?

Am primit înapoi Mulțumire și Căldură Sufletească… pentru că un mic ajutor la momentul potrivit, pentru cei care îl primesc,  poartă grija zilei de mâine.

Acestea sunt doar câteva sentimente exprimate (cele mai des întâlnite în jurul nostru) atunci când alegem să dăruim unei persoane care are nevoie noi

Ce facem anul acesta?

Și anul acesta vrem să continuăm să aducem o rază de speranță în sufletele oamenilor care trăiesc în zone defavorizate din România. Perioada pandemiei a adus o și mai mare apăsare acolo unde este sărăcie, iar nevoile sunt și mai mari acolo unde nu există șanse pentru o viață mai bună. 

Anul acesta ne propunem să umplem din nou 1500 de găleți cu alimente neperisabile și să le găsim locul potrivit; pentru acest lucru avem nevoie de tine.

Noi venim cu gălețile, iar tu, ne poți ajuta să le umplem cu alimente neperisabile. 

O găleată albastră va fi umplută cu: 2 litru ulei, 1 kg zahăr, 1 kg făină, 1 kg orez, ½ kg paste, 1 conservă de carne, 1 pateu,  1 pachet biscuiți, condimente, dulciuri, etc. De asemenea, va conține și un kit de igienă (o mască, un pachet șervețele dezinfectate, un dezinfectant), potrivit pentru perioada această dificilă provocată de Covid-19. 

Prețul conținutului unei găleți se ridică la 50 de lei. 

Cum te poți implica? 

Suține inițiativa donând prin platforma Sprijina.ro – AICI.

Te invităm să fii alături de noi în această campanie și să contribui cu o donație.

Ajută-ne ca această campanie să ajungă la cât mai multe persoane distribuind link-ul acestei inițiative în rândul prietenilor tăi, pe canalele de social media. 

Pentru mai multe detalii, poze și filmulețe, te invităm să ne urmărești pagina de Facebook.

De asemenea, ne puteți contacta la:
email: [email protected] 
telefon: 0773 314 927

Vă mulțumim pentru că ne susțineți! 

Echipa Dorcas Aid România