Ce: Donații în produse Cine: ONG Dorcas Aid România
Când: 03.12.2019 Unde: Negrești Vaslui

Despre ce este vorba în Campania Găleata Albastră? 

Anul acesta vom sărbători faptele bune timp de 1 lună. Dorim să umplem 1 500 de găleți cu alimente neperisabile și în data de 03 decembrie, de GivingTuesday, să mergem cu cel puțin 100 de găleți  în satele sărace din zona Negrești, Vaslui.

În județul Vaslui, zona Negrești, Dorcas Aid România este prezentă de mai bine de 6 ani. Împreună cu Asociația de Dezvoltare Comunitară „Taina Milei” implementăm un proiect de Mobilizare a Resurselor Locale și de Dezvoltare a unei Plase de Siguranță Comunitară pentru persoanele vulnerabile (bătrâni, familii, adulți și copii). Această inițiativă este un mod prin care comunitatea se poate implica și prin care poate transmite mesajul că există cineva care se gândește la nevoile celor mai săraci.  

Înainte de sărbătoarea Nașterii Domnului dorim să ajungem cu cel puțin 100 de găleți în această zonă. 

Pentru o găleată sunt necesare alimente în valoare de aproximativ 40 de lei.

Într-o găleată pot încăpea 2 litru ulei, 1 kg zahăr, 1 kg făină, 1 kg orez, ½ kg paste, 1 conservă de carne, 1 pateu,  1 pachet biscuiți, condimente, dulciuri, etc..

Te invităm să te alături acestei campanii și să contribui cu o donație. Orice sumă este binevenită și de mare ajutor!
Poți face o donație online aici: https://www.sprijina.ro/cauze/galeata-albastra 

Ajută-ne ca această campanie să ajungă la cât mai multe persoane distribuind link-ul acestei inițiative în rândul prietenilor tăi, pe canalele de social media folosind hashtag-ul #puneinimă.

Pentru mai multe detalii, poze și filmulețe, te invităm să ne urmărești pagina de Facebook: https://www.facebook.com/DorcasRomania/ .

De asemenea, ne puteți contacta la 
email: [email protected]
telefon: 0264 416 336.

Vă mulțumim pentru că ne susțineți! 

Echipa Dorcas Aid România