Ce: Strângere de fonduri Cine: ONG WWF România
Când: 03.12.2019 Unde:

În fiecare an, noi oamenii, spunem o poveste dură animalelor din sălbăticie.  Este o poveste despre frică, despre gloanțe trase fără milă în ființe fără apărare, despre drujbe și topoare care lasă fără adăpost viețuitoarele pădurilor. Cu fiecare an, se măresc cotele de vânătoare la urs, se taie sute de hectare de pădure și se crează infrastructură ce nu este deloc prietenoasă cu mediul înconjurator. Doar împreuna putem opri aceste abuzuri!

Pe 3 decembrie oameni din toată lumea sărbătoresc împreună GivingTuesday, o zi internațională a generozității și o mișcare globală prezentă în peste 150 de țări care promovează inițiativele caritabile și implicarea socială.

De GivingTuesday te provocăm să susții natura sălbatică și proiectele WWF din România! Lucrăm pentru a identifica și securiza coridoare de migrație pentru animalele sălbatice; facem tot posibilul pentru ca braconajul să fie pedepsit indiferent de specie și acționăm pentru protejarea pădurilor valoroase din România. 

Acceptă provocarea WWF și protejează natura sălbatică:
1. Donează folosind una din variantele de mai jos.
2. Postează pe Facebook o poza care să arate varianta aleasă de tine și pune tag-urile  #givingbacktonature și @WWF-Romania.