Ce: Cine: ONG HOSPICE Casa Sperantei
Când: 27/11/2018 Unde:

Pe 27 noiembrie, la HOSPICE Casa Speranței, am sărbătorit #GivingTuesday, ziua în care generozitatea și implicarea socială ne-au adus împreună pentru o lume mai bună.

Pentru copiii și adulții de la HOSPICE, timpul este cea mai prețioasă resursă. Astfel că i-am invitat să ne treacă pragul și să ofere puțin din timpul lor pe cei mai implicați bloggeri din România. 21 de invitați ne-au trecut pragul, au petrecut clipe de neuitat alături de  pacienții noștri, aflând astfel ce înseamnă speranța și cât de importantă este îngrijirea paliativă pentru cei care se luptă cu o boală incurabilă.

Mesajul nostru a fost întâmpinat cu entuziasm de către comunitate și a generat inițiative diverse: o mamă și o fiică au venit la sediul HOSPICE pentru a le dărui pacienților mere din propria livadă, iar o tânără și-a serbat ziua de naștere alături de pacienți.

Le mulțumim celor care ne-au fost aproape cu această ocazie și care ne-au asigurat că vor rămâne susținători ai HOSPICE, organizație care de 26 de ani oferă îngrijire paliativă celor care au nevoie de ea.