Ce: Cine: Primaria Municipiului Alba Iulia
Când: 28 noiembrie Unde:

#GivingTuesday inseamna daruire: din suflet, din timp, din experienta, din ce avem fiecare. Un gest simplu poate însemna totul pentru cineva.

Primaria Municipiului Alba Iulia daruieste dorinta, experienta, resursele si potentialul de a implica comunitatea, la toate nivelurile sale printr-o campanie de promovare a miscarii la nivel local. Ne puteti urmari pe Facebook aici sau urmarind hastag-ul #GivingTuesdayAlbaIulia.

#GivingTuesdayAlbaIulia uneste oameni, ONG-uri, institu?ii si firme pentru ca 28 noiembrie sa fie o zi memorabila pentru oamenii care vor primi, dar si pentru cei care vor darui.

Primaria nu este doar factorul mobilizator pentru ceilal?i ci are propria actiune de implicare. In 28 noiembrie, angajatii Primariei Municipiului Alba Iulia si ai Politiei Locale vor dona sange la Centrul de Transfuzii.

Pentru ca este o zi speciala, ne-am gandit sa le oferim copiilor de la Centrul educational de zi Sf. Nicolae Alba Iulia, Centrul de consiliere si sprijin pentru parin?i si copii Sfanta Maria si Centrul de zi Sf. Cuvioasa Parascheva Alba Iulia, cateva ore speciale. Copiii vor participa in Muzeul Principia la “O lectie de istorie altfel”, in cadrul careia li se va face un tur ghidat gratuit in cadrul muzeului si vor participa la un spectacol de reenacment oferit de ”Asociatia Culturala pentru Istorie Vie” din Alba Iulia.

La finalul demonstratiei, copiii vor avea posibilitatea de a interactiona cu reenactorii, iar angajatii din cadrul primariei le vor face surprize, prin valorificarea bonurilor primite in urma donarii de sange. Societatea de Transport Public Alba Iulia va facilita accesul copiilor la muzeu.

#GivingTuesday une?te oamenii! #GivingTuesdayRO #PrimariaMunicipiuluiAlbaIulia