Ce: Donare de sânge Cine: Companie Impact Hub Bucharest
Când: 22/11/2022 | 8:30 - 12:30 Unde: Strada Tudor Arghezi 8-10, Sector 2, 020945 Bucuresti Bucuresti
Persoană de contact: Ioana Pasc Telefon: 0754.863.471
Email: [email protected]

De GivingTuesday oameni de bine din întreaga lume #puninimă și dăruiesc ce simt: timp, bunuri, bani, sânge, voce, energie sau chiar cadourile de zilele speciale din viața lor pentru a sărbători generozitatea!

În România sărbătorim Săptămâna Generozității care începe pe 22 noiembrie și se încheie cu ziua internațională GivingTuesday – 29 noiembrie.

Noi, Impact Hub Bucharest, alături de OneKind, N-avem sânge și Centrul de Transfuzie Sanguină din București te invităm să nu stai de-o parte și sa dăm împreună startul Săptămânii Generozității cu o faptă bună: 

Hai pe 22 noiembrie în intervalul 8:30 – 12:30 la Impact Hub Universitate și donează sânge pentru cei care au mare nevoie de o șansă pentru a fi bine.

Înscrie-te pentru Ziua Donării de Sânge la Impact Hub Bucharest .

(!) Înainte să te programezi pentru donare, te rugăm să citești cu atenție Ghidul Donatorului și să te asiguri că poți dona sânge.

Alte informații importante: 

Odată ce te-ai hotărât să donezi (și ești eligibil), ar fi bine să-ți rezervi măcar o oră pentru asta. Dacă decizia e deja luată, această ora n-ar trebui să constituie o piedică în calea gestului tău minunat. Donatorii știu că atât durează procesul donării, de la înregistrare și până la plecare. Asta în primul rând pentru că fiecare etapă este parcursă cu atenție. Chiar dacă recoltarea efectivă durează puțin (aproximativ 10 minute), examinarea implică inclusiv un dialog cu medicul generalist, ce diferă de la un donator la altul.

Ce îți punem la dispoziție? 

Un mediu sigur și steril unde vei putea dona sânge pentru cei care au mare nevoie de el. Personalul de la Centrul de Transfuzie Sanguină din București va fi alături de noi pentru ca totul să meargă bine și să fie executat profesionist, rapid și în siguranță.

La final, pe lângă satisfacția nemărginită că ai contribuit la salvarea unei vieți omenești, te vei putea bucura de dulciuri, gustări, fructe, apă, sucuri și relaxare.

Îți mulțumim că #puiinimă de Săptămâna Generozității și în fiecare zi!

Cum ajungi la Impact Hub

Adresa: Strada Tudor Arghezi 8-10, Sector 2, București 020945
Reper: Universitate, în spatele Teatrului Național

Harta:

Îți mulțumim că ești un om generos și #puiinimă de Săptămâna Generozității!