Ce: Cine: Gradinita nr. 11 Alba Iulia
Când: 11 - 28 noiembrie Unde:
Prin implicarea activa a cadrelor didactice, prescolarilor si a parintilor acestora, institu?ia noastra va intreprinde actiuni de donatii (bani), expozitii cu vanzare, mese rotunde, mesaje de sustinere create de copii.
In urma actiunilor desfasurate in perioada 14.11. – 28.11.2017, la nivelul unitatii de invatamant, impreuna, copii, parinti si cadre didactice ne propunem sa oferim o sansa la viata copilului Susman Sebastian (11 ani), bolnav de leucemie, prin donatii si actiuni de voluntariat.
Ne-am propus s? strangem cel putin suma de 5000 de lei, care, in data de 28.11.2017 v-a fi virata in contul bancar deschis pentru copil, pentru a acoperi o parte din cheltuielile familiei, copilul fiind transferat deja de la un spital din Cluj Napoca la o clinica din Germania, deoarece nu a mai raspuns tratamentului cu citostatice din cauza unei infectii.
Copii, parin?ii, personalul gradini?ei si nu numai pot dona sume de bani la sediul institutiei noastre, intr-o urna special amenajata pentru acest eveniment (caz) sau în contul bancar RO36BTRLRONCRT0419731201 – ?u?man Sebastian titular cont.