Ce: Strângere de fonduri Cine: ONG Asociatia NILS Bucuresti
Când: 03.12.2019, ora 20:15 Unde: Bucuresti Bucuresti

Anul acesta este diferit în mica noastră asociație, NILS București. Iar când spunem “diferit”, este pentru că organizăm pentru prima dată un spectacol caritabil de Crăciun, iar cauza pe care o susținem este cea a dragilor noștri de la Organizația Umanitară CONCORDIA.

Spectacolul Caritabil Legal wishes va fi organizat chiar de GivingTuesday, pe 03 decembrie.

Care este misiunea Organizația Umanitară CONCORDIA?

O organizație non-guvernamentală care are drept scop susținerea și (re)integrarea socială, familială, școlară și profesională a copiilor, tinerilor și familiilor aflate în dificultate, spre o viață independență și autonomă.

Proiectul pe care îl susținem

Ei construiesc. Construiesc “Școală primară CONCORDIA – Împreună învățăm și descoperim”, prin care își doresc să răspundă unor nevoi care arată o realitate dura, cu șanse mici sau chiar fără perspective de îmbunătățire în perioada următoare: abandonul școlar și educația slabă în rândul copiilor din familii vulnerabile social. Ne dorim să contribuim și noi la construirea acestei școli. Credem în viitoarele generații și ne dorim să beneficieze cat mai mulți de cea mai bună educație.

Targetul

Ne dorim să strângem suma de 3000 lei ce va acoperi o parte din materialele didactice (științele naturii, experimente etc) pe care copilașii le vor utiliza zilnic în activitatea lor școlară.

Cum ajungem la el?

Indiferent de sumă, donația ta poate fi cadoul celor care vor beneficia de această școală, pe care o poți lasă pe parcursul spectacolului. De asemenea, vor fi amplasate standuri prin care susținătorii și colaboratorii noștri vor vinde diferite produse, banii obținuți din vânzarea acestora fiind donați ulterior către CONCORDIA.

În cadrul spectacolului, colegii noștri își vor pune în valoare latura artistică: Ana Istrate (voce), Alex Cajvaneanu (pian), Cergan Nicolas (beatbox) și Mihnea&Company Bucharest Act (teatru).

Va așteptăm cu mare drag pe 3 decembrie, începând cu ora 20:15, Aula Magna, Facultatea de Drept, Universitatea din București să facem împreună o fapta bună!

Locurile pot fi rezervate completând FORMULARUL DE AICI.

Mulțumim colaboratorilor noștri pentru susținerea și implicarea lor într-un proiect de suflet: R&R Partners Bucharest, Avocatoo, Belong to Art, Lemonade Stand by Andra& Vlad, Christmas Stand by Marilena& Antonia& Diana, Cadouri cu Dichis București.