Ce: Strângere de fonduri Cine: ONG Asociația Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor
Când: 28 noiembrie | 10:00 - 20:00 Unde: Intrarea Mântuleasa 4 București București
Persoană de contact: Ana-Maria Padurariu Telefon: 0753174606
Email: [email protected]

De Ziua Internațională a Voluntarului, Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor împlinește șapte ani de bucurie și prietenie dedicate vârstnicilor. Oamenii care sunt alături de noi și pentru care suntem foarte recunoscători sunt voluntarii noștri pe care îi vom celebra în data de 5 decembrie, în fiecare dintre orașele în care suntem prezenți.

Pe parcursul lunii noiembrie, fiecare membru al echipei Niciodată Singur va croșeta câte 50 de pătrățele, pentru a crea o păturică unică, 100% hand-made, formată din 300 de elemente, câte unul pentru fiecare voluntar care și-a dedicat timpul pentru un bunic singur din România în 2022. Echipa strânge bani pe platforma Galantom, pentru a putea organiza evenimentele de apreciere pentru voluntari. Pătura va fi dăruită, prin tragere la sorți, unuia dintre donatori. Paginile echipei se găsesc AICI.

Te invităm și pe tine sa ni te alături la Maratonul de croșetat. Pe 28 noiembrie, echipa Niciodată Singur va organiza un eveniment-maraton de croșetat, o zi a ușilor deschise, în care orice prieten sau susținător al organizației ne poate vizita și se poate alătura demersului. Oferim și tutoriale de croșetat! :). Toate detaliile despre eveniment sunt mai jos:

O zi cu prieteni, pătrățele colorate, generozitate și multă bucurie. Eveniment caritabil de strângere de fonduri pentru voluntarii Niciodată Singur, cei 300 de oameni minunați care dăruiesc timpul și grija lor vârstnicilor singuri.

Cum să ai un maraton de croșetat memorabil?

Pasul 1

Pune în calendar data de 28 noiembrie. În Săptămâna Generozității, găzduim cel mai vesel maraton de croșetat la Niciodată Singur, pe Intrarea Mântuleasa 4 (intrarea, nu strada). Deschidem ușile de la 10, până seara la ora 20.

Pasul 2

Echipa Niciodată Singur deja croșetează  de la 1 noiembrie o pătură caritabilă cu 300 de pătrățele, care va fi dăruită unui donator. Biletul tău de intrare la eveniment reprezintă o donație minimă de 30 de lei și sanșa de a câștiga rodul muncii noastre. Poți face donația online, pe Galantom.

Pasul 3

Nu vrem să îți dezvăluim surprizele, dar poți petrece toată ziua în casa noastră. Și chiar să înveți să croșetezi. Ne-am ocupat deja de prânz, gustări și voie bună. Îți poți aduce și laptopul ca să lucrezi de aici, iar seara terminăm maratonul cu un pahar de vin și o poveste în fața șemineului.

Pasul 4

Ai timp să vorbești și să îi inviți și pe cei dragi la eveniment, să licitezi obiectele dăruite de prietenii noștri și să postezi cât mai des pe social media, ca să ne ajuți. Toate fondurile strânse vor fi folosite pentru a celebra voluntarii Niciodată Singur de Ziua Internațională a Voluntarilor.

Așadar, te așteptăm pe 28 noiembrie, între orele 10 și 20, pe intrarea Mântuleasa 4. Anunță-ți participarea la [email protected].

Dacă nu poți să participi la eveniment, ne poți susține cu o donație prin Galantom.ro.

Cum iți spuneam, membri echipei Niciodată Singur vor croșeta câte 50 de pătrățele din păturică unică, 100% hand-made, care va fi formată din 300 de elemente, câte unul pentru fiecare voluntar care și-a dedicat timpul pentru un bunic singur din România în 2022.

Dacă nu poți să participi la eveniment, îi poți susține pe platforma Galantom, pentru a putea organiza evenimentele de apreciere pentru voluntari. Pătura va fi dăruită, prin tragere la sorți, unuia dintre donatori. Donează pe una dintre paginile lor deschise pe Galantom.

Află despre programele organizației pe niciodatasingur.ro.