Ce: Donații în produse Cine: ONG Narada
Când: 01.12.2020 - 30.12.2020 Unde: Toată țara Toată țara

Noi suntem Narada, echipă de intervenție în educația din România, cu oameni de acțiune aici și acum. Misiunea noastră este să digitalizăm școlile. Cât mai multe, cât mai repede, cât mai eficient.

Trăim vremuri incerte, pline de provocări, iar noutatea este la ordinea zilei. Elevi și profesori din mediile defavorizate sunt obligați să continue școala online, dar fără să știe ce este online-ul, fără Internet și fără tehnologia necesară.

Aproape 3  milioane de copiii fac școala de acasă, iar 1 din 2 copiii abandonează școala din cauza costurilor implicate pentru educația online. Totul se traduce în pierderea contactului cu realitatea și, în cel mai rău caz, renunțarea la școală. Ne impactează pe toți, noi de acum și noi din viitor, așa că nu e vreme de așteptat.

Ce poți face concret, acum și cu efect imediat?

➡️ Donează un device pe care nu îl mai folosești (funcțional 100% sau parțial funcțional) – telefoane, tablete, calculatoare, laptop-uri imprimante și altele.

➡️ Device-urile ajung la hub-ul nostru, unde sunt atent sortate și verificate.

➡️ Ulterior, ele sunt adăugate într-un EduBox și trimise direct acasă la voluntari, cu toate instrucțiunile necesare.

➡️ Voluntarii naradieni repară sau recondiționează device-urile primite și le trimit înapoi către noi. 

Odată ajunse la noi, ele vor porni către elevii și profesorii care au mare nevoie de ele.
💜Practic, de aici începe o nouă călătorie pentru elevi și profesori – o nouă șansă la educație și la o lume așa cum cu toții ne-o dorim!
 

Implica-te prin narada.ro.