Ce: Strângere de fonduri Cine: ONG Asociația Magic
Când: Unde:
Persoană de contact: Simona Proteasa Telefon: 0722 440 505
Email: [email protected]

De aproape doua luni, mamele care sunt internate cu ai lor copilasi cu diagnostic oncologic nu mai au voie sa paraseasca sectia de spital, fiind in grupa de risc crescut, prin urmare nu mai pot cumpara multe lucruri de care copiii lor si ele au nevoie. Stiti si voi ce inseamna asta, stiti cum arata cosul vostru de cumparaturi cand mergeti la supermarket. Sa va mai spunem ca intr-o lume fara pandemie, extrem de multe mame nu isi permit sa cumpere oricum tot necesarul?!

Ei bine, inca de la inceputul crizei, noi de la Asociatia Magic, Mirel si Simona, ne-am luat echipamentele de protectie in dotare si am plecat la cumparaturi de pampers, lapte pentru bebelini, produse de igiena personala pentru mame si copii, produse alimentare, apa plata, medicamente si cam tot ce fiecare dintre noi are nevoie pentru un trai, cat de cat, decent. Diferenta dintre noi si ei este aceea ca noi avem comfortul propriilor case, ei nu au acest lux in spital.

Fiecare lucru pe care il daruim cu dragoste poarta numele unui copil si, poate, adevaratul sens a ceea ce facem este acela de a le transmite mamelor si celor mai frumosi copii ca nu sunt singuri.

In fiecare saptamana mergem in 5 sectii de onco-pediatrie cu peste 60 de pachete cu produsele de mai sus. Asta inseamna ca 60 de copii si 60 de mame primesc ce au nevoie. Costul mediu al unui pachet este 300 lei.

Noi stim cum arata bucuria si recunostinta pe care ne-o transmit de fiecare data cand ajungem la ei cu pachetele si ne dorim sa continuam sa ii sprijinim, insa avem nevoie de tine, sa ne ajuti sa ajutam, asa ca te rugam mult, doneaza 1 leu, 10 lei , 50 lei sau oricat nu ti afecteaza bugetul, crede-ne, orice suma ajuta asa cum nu iti poti imagina!

CUM TE POȚI IMPLICA

DONEAZĂ ONLINE PRIN GALANTOM AICI