Ce: Donații în produse Cine: Instituție de învățământ Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida” Petroșani
Când: 01.12-08.12.2020 Unde: Petroșani Hunedoara
Persoană de contact: Ana Maria Cercel Telefon: 0722251843
Email: [email protected]

Fosta Colonie minieră, din care a rămas doar numele, este printre cele mai sărace zone din Valea Jiului. Dacă odată aici stăteau minerii, acum este un cartier de oameni ce, în marea lor majoritate, sunt fără prea multe venituri.

Școala Gimnazială Nr. 2, structură a Liceului Tehnologic Dimitrie Leonida Petroșani, este școala unde copiii Coloniei vin să învețe. În felul acesta noi, profesorii lor, am aflat despre nevoile lor, despre faptul că ei, copiii,  nu au cu ce se îmbrăca, nu au ce mânca, ba chiar nu au curent electric.

De aceea ne dorim să ne unim puterile, în acestă lună magică, să punem un zâmbet pe obrăjiorii îmbujorați, uneori de frig, ai micuților noștri elevi și prieteni.

În felul acesta ne alăturăm campaniei #puneinimă și am demarat o acțiune amplă de colectare de hăinuțe, jucării, tablete, telefoane, alimente neperisabile și bani ce vor ajunge la copiii foștilor mineri din Colonie.

Fiți alături de noi! Dacă doriți să va implicați, vă rugăm să ne contactați la datele de contact de la începutul acestui articol.

Vă mulțumim!