Ce: Campanie de conștientizare Cine: Grup de inițiativă Voluntari de Alba
Când: 21 - 27 noiembrie 2023 Unde: Alba Iulia Alba
În contextul Săptămânii Generozității recunoaștem că fiecare act de voluntariat nu este doar o simplă acțiune, ci o investiție în binele comun. A oferi timp și resurse celor în vârstă devine un gest de generozitate care îmbogățește întreaga comunitate.
În aceste zile, o parte din echipa #voluntaridealba aduce schimbări pozitive în viețile unor persoane în vârstă din Alba Iulia, construind un pod de solidaritate și înțelegere între generații.
Ei au vizitat un număr de cinci familii, au dăruit timp și au împărtășit amintiri, aducând un plus de căldură și lumină în zilele lor.
“Fiind Săptămâna Generozității Alba Iulia 2023, am fost să identificam care sunt nevoile lor și cum am putea să-i ajutăm. Am întâlnit niște oameni gârboviți de viață, dar cu foarte mult bun simț și demnitate. Nevoia lor stringentă este comunicarea, relaționarea pentru că se simt foarte singuri”, Claudia Cenan, membră a echipei #voluntaridealba.
Deci, avem treabă! Au nevoie de alimente, fructe și zâmbete! Facem cumpărături și ne străduim să luminăm calea spre inimile lor!
Cu toții avem ceva de dat!