Ce: Donații în produse, Strângere de fonduri Cine: ONG Asociația Divers
Când: 03/04/2020 - 03/04/2021 Unde: Tirgu Mures Mureș
Persoană de contact: Koreck Maria Telefon: 0722318605
Email: [email protected]

Municipiul Tîrgu Mureș se confruntă cu dificultăți extraordinare. Pentru multe familii, măsurile epidemiologice, încetarea temporară a muncii și dispariția muncii sezoniere provoacă dificultăți insurmontabile în acest moment de încercare pentru noi toți. Sunt din ce în ce mai mulți cei care nu știu ce vor pune pe masă mâine. Nu numai infecția virală, ci și deficitul alimentar pune în pericol vârstnicii și copiii deopotrivă.

Aceste situații dificile pot fi atenuate și gestionate având grijă unii de alții, respectiv prin organizare și sprijin comunitar. Asociația „Divers” este inițiatoarea unui program prin care oferă mese calde gratuite celor mai defavorizați prin intermediul programului “Orașul ajută – Masă caldă nevoiașilor”.

Acestei inițiative s-au alăturat până în prezent Fundația Alpha Transilvană, a cărei bucătărie socială prepară mâncarea caldă, Asociația Salvamont Salvaspero Mureș care asigură livrarea meselor, respectiv voluntarii Covid Aid Tîrgu Mureș care sprijină strângerea donațiilor. de la începutul proiectului două firme de panificație, brutăriile ”ELDI” și ”TIMKO” donează pâinea lângă ciorba consistentă de 400 ml cu care îi ajutăm pe aceia care au nevoie de o masă caldă.

Asociația ”Divers” sprijină familiile beneficiare  de masă caldă și în rezolvarea problemelor multiple sociale cu care se confruntă.

Rugăm firmele și persoanele fizice să sprijine ințiativa!

Puteți dona aici: https://divers.org.ro/asociatia-divers/donatii sau prin FIRST BANK IBAN: RO48PIRB2800710681001000 (RON)

Donațiile de alimente pot fi anunțate pentru a putea fi colectate la 0265-311727 între orele 10-19, sau prin e-mail la [email protected], tot aici se pot obține informații și mai detailate despre program.