Ce: Donații în produse Cine: Companie Pink Post
Când: Decembrie 2020 Unde: România România

Giving Tuesday devine tradiție pentru Pink Post. Ne-am propus ca în fiecare an să ne implicăm în această minunată inițiativă, iar după succesul de anul trecut am rămas inspirați și doritori să participăm din nou. 

De Săptămâna Generozității, continuăm să livrăm colete pentru MagicBOX, proiectul MagicHome prin care oricine poate deveni un adoptator pentru o familie aflată într-o situație vulnerabilă și către care poate trimite lunar un pachet cu alimente, rechizite sau haine. 

Și pentru că anul acesta ne dorim să contribuim la zâmbetele copiilor care primesc MagicBOX, ne-am propus ca pentru fiecare cutie trimisă, să donăm câte un pachet de jucării Playmobil

Tocmai de aceea, vă încurajăm și pe voi să deveniți adoptatori pe https://asociatiamagic.ro/magicbox/ și să facem din luna decembrie o lună mai călduroasă pentru familiile care au nevoie de noi. 

Acțiunea noastră nu se oprește aici.
Pentru că vrem să devenim prieteni cu oamenii generoși care înscriu inițiative pe Giving Tuesday, Pink Post poate fi partenerul lor de încredere când vine vorba de servicii poștale. Astfel, putem ajuta cu livrarea scrisorilor pentru ONG-urile care s-au înscris aici. Tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți un mesaj pe pagina noastră de Facebook în care să ne lăsați o adresă de e-mail la care să vă contactăm pentru detalii. 

 

#puneinimă,
Echipa Pink Post