Ce: Donații în produse Cine: ONG Asociația Cu copiii la povești
Când: 05.12.2020 Unde: Alba Iulia Alba

Iubim poveștile, cărțile și lumile pline de aventuri și învățăminte ce ni se deschid cu fiecare lectură! Iubim să aducem zâmbete pe fețe, să trezim emoție și sclipiri de imaginație in mintea și sufletul celor mici prin intermediul cărților și credem cu tărie că e dreptul tuturor copiilor sa aibă acces la lectura!

Copiii sunt copii, indiferent de statut social, etnie, religie ori zonă geografică. Nevoile lor de bază sunt aceleași, iar drepturile lor de a se bucura de joacă, atașament și educație ar trebui să fie la fel. Tocmai de aceea, începând din acest an, vă propunem să oferim împreună Povești în dar!

Astfel, toate fondurile strânse de către club în acest an, au fost direcționate integral spre achiziția de cărți valoroase pentru grădinițele și școlile primare de la sat, din județul Alba.

Împreună facilităm accesul la cărți de calitate, acolo unde poate accentul pe lectură se pune mai puțin decât în zona urbană. Știm câtă nevoie e de carte, in special in zonele defavorizate; conștientizăm pe deplin că educația e singura cale rodnică și înțelegem că doar atunci când ne e bine împreuna, suntem cu adevărat mai bine cu toții! Tocmai de aceea 6 grădinițe și 6 școli de la sat vor primi câte un pachet de cărți educative și pline de învățăminte.

Pachetele merg spre grădinițele: GPN Fenes, GPN Noslac, GPN Trifesti, GPN Ighiu, GPN Glod, GPN Salciua de Jos și școlile: Scoala Gimnaziala Vingard, Şcoala Gimnazială “Decebal” Cricău, Scoala Gimnaziala “Simion Pantea” Salciua, Școala Gimnaziala “Mihai Eminescu” Ighiu, Scoala Gimnaziala Telna, Scoala Gimnaziala N.Dragan, Galda de Jos. Fiecare pachet de cărți include între 11 și 15 titluri noi, actuale și cu mare valoare în dezvoltarea copiilor.