Ce: Strângere de fonduri Cine: ONG Team for Youth Association
Când: 20.11.2019 - 08.12.2019 Unde: Baia Mare Maramureş
Persoană de contact: Mădălina Tămaș Telefon: 0749537565
Email: [email protected]

Se spune că ai nevoie de un sat întreg pentru a crește și a trimite la școală un copil. Noi credem în asta și ne dorim să o aplicăm în Baia Mare.
Primul pas a fost făcut, nu un copil, ci peste 100 de copii din familii sărace au fost școlarizați. Am reușit să trecem marele hop, iar cei mici iubesc acum să meargă la școală. Copiii au învățat să scrie, iubesc să citească, iar matematica e acum distractivă.

Povestea se conturează frumos, dar iarna vine în curând și copiii noștri nu o îndrăgesc. Pentru ei iarna e despre prea mult ger și răceli ce îi țin departe de școală. Niciodată nu au fost pregătiți să o primească cu căciuli, fulare și geci groase.

De GivingTuesday te îndemnăm să vii de partea noastră implicându-te în campania Prietenul la GER se cunoaște.

CUM TE POȚI IMPLICA

De GivingTuesday ne propunem să facem iarna mai ușoară pentru 100 de copii, așa că tu decizi pe câți dintre ei poți să îi susții.
50 de lei înseamnă că un copil va primi o căciulă și un fular nou, iar iarna nu va mai fi cenușăreasa dintre anotimpuri.
200 de lei înseamnă că un copil va primi căciulă, fular și geacă groasă și iată cum gerului îi scade puterea.

Poți dona la:
NUME: Team for Youth Association
IBAN: RO92BRDE250SV39591402500
Cu mentiunea: GER

Credem că în puterea comunității noastre, arată-ne că și tu crezi în puterea noastră de a-i susține să meargă la școală.

#prietenlaGER #inGER